2777
2789
فک کنم نشون دادن ها

اگه نشون دادن چرا قبول کردیم مگ مغز خر خورده بودیم

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا گوه خوردم به دنیا اومدم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

چه امضایی داری دختر.منو دگرگون کرد

💔

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

[QUOTE=404875239]اگه نشون دادن چرا قبول کردیم مگ مغز خر خورده بودیم[ز

نه عزیزم فکر کنم هم نشون دادن، هم خودمون انتخاب کردیم ، ولی شاید بعدش رو هم نشون دادن که اگر تو همین خراب شده بتونی تحمل کنی و سکوی پرواز برای خودت بسازی چه میشود. واسه همین قبول کردیم.

ببخشید ظاهرا الان مغز خر خوردیم که ه کارایی میکنیم که به سکوی سقوط میرسیم نه سکوی پرواز

من بشخصه ظلم نمیکنم با بچه دار شدنم به بچه آیندم

تو داری ظلم می کنی هم به خودت که در آینده بی کس می مونی هم به اون بچه که اگر بیاد شاید مثل تو نباشد ، شاید تا خدا اوج بگیره