2777
2789
عنوان

با نامزدم بحثمون شد بیاین لطفا

179 بازدید | 16 پست

سلام به خانمای گل🎀🥰

خب عزیزان موضوع اینه که ما داشتیم حرف میزدیم (چت میکردیم)

بعد داشتم میگفتم چن تا کلمه ترکی(نگا فیلمای ترکی میکردم قبلا،بلدم) یادت میدم لذت ببر ازشون

اونم با ذوق داشت میگفت که آره بگو

تو هر چی بگی خوبه

من شخصیت آرومی دارم کلا.. اونم یجوری واکنش میداد که انگار من تا حالا زبونم بسته بود تازه به حرف اومدم

خلاصه گفتم مرسی از لطفت عزیزم ولی جوری واکنش نده که انگار تازه زبون باز کردم

اونم گفت آره والا برای من انگار تازه زبون باز کردی..مثه دخترای مردم باش که شلوار از پای پسرا در میارن( یه اصطلاحه،منظورش این بود پرو باش)

نگا فلانی کن که چقد پروعه و یه روز خوش برا شوهرش نمیذاره ینی پر انرژیه و اذیتش میکنه

دختر داییش منظورش بود

گفتم همه شخصیتا مثل هم نیستن لطفا منو با کسی مقایسه نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادامش...

خلاصه دیگه حرفاش یکم رو مخم رفته بود

و منم خیلی بدم میاد با کسی مقایسه بشم

گفتم من احساس میکنم اگه همسن بودیم یا اختلاف سنیمون کمتر بود خیلی باهات راحتر بودم شاید دلیل اینکه زیاد راحت نیستم اینه که یکم اختلاف سنی داریم

(۱۲ سال ازم بزرگتره تقریبا)

خلاصه ناراحت شد و قهر کرد

الان تقصیر کیه؟

اونجایی ک مقایسه ات کرد حق داری برا منم همچین شخصی وجود داشت دکمه اشو زدم اما ب شما توصیه نمیکنم چون ...

از همین ناراحت شدم

خب بابا هر کی یه شخصیتی داره

چرا مقایسه میکنی؟!

من از مقایسه کردن متنفرم بخدا

کمی تقصیر ایشونه که شخصیت شاداب میپسندن و شما ساکت و آرومی، نباید سعی کنن شما رو تغییر بدن، باید از قبل فکر میکردن به شخصیتی که میپسندن

ولی شایدم فقط میخواستن بگن که از خوش سر و زبونی شما لذت میبرن و دوست دارن با هم راحت باشید

ولی شما هم جایی مقصر بودید که بحث اختلاف سنی رو پیش کشیدید و طوری گفتید که ایشون فکر کردن فقط با ایشون راحت نیستید سر اختلاف سنی و ممکنه با نزدیکان دیگتون خیلی متفاوت و صمیمی رفتار کنید

میتونم بگم هر دوتون حق داشتید ناراحت بشید

این کاربری به شخص دیگری سپرده شده.

ادامش...خلاصه دیگه حرفاش یکم رو مخم رفته بودو منم خیلی بدم میاد با کسی مقایسه بشم گفتم من احساس میکن ...

عزیزم مقایسه اصلا درست نیست.

شمام نباید پای سنو سالو میکشیدی وسط.بالاخره خودتم راضی بودی به این شرایط که قبول کردی با۱۲سال ازخودت بزرگتر.......

ولی خب، نباید کش بدید و از هم ناراحت بمونید

هم شما سعی کن یکم باهاش راحت تر باشی اگه نیستی هم بهشون بگو که شخصیتت همینه و خنده و اذیتات در همین حده و تغییر نمیکنی

این کاربری به شخص دیگری سپرده شده.

عزیزم مقایسه اصلا درست نیست.شمام نباید پای سنو سالو میکشیدی وسط.بالاخره خودتم راضی بودی به این شرایط ...

حرفش رو مخم بود منم از رو ناراحتی اینو گفتم

وگرنه اوکیم باهاش

مرسی گلم