2777
2789

از نظر اعتقادی کاملا سردرگمم

عقلم خیلی چیزارو نمیپذیره

ولی اینهمه بدبینی باعث شده حس خوبی نداشته باشم

وقتی به ته خط میرسم هیچ ریسمانی نیست بهش چنگ بزنم

من نمیدونم از کدوم مسیر باید حرکت کنم

نمیدونم چی درسته چی غلط

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور کامبریچ جان منم همینطور

یه چیزی رو مطمئنی درسته ولی مغزت پر از سواله

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

برنامه گنج حضور از پرویز شهبازی رو نگاه کن اگه میخوای بدونی توی این دنیا باید چیکار کنی

من دیکته به دردم نمبخوره

ممنونم ازتون

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

منم همینطور کامبریچ جان منم همینطور یه چیزی رو مطمئنی درسته ولی مغزت پر از سواله

بدترین حسه

اتفاقا حس میکنم عقلم درست مبگه

خیلی از مسائل اعتقادی اصلا وجدانی و اخلاقی نیست

منم یه زمانی مثل تو بودم بعد شروع کردم به خوندن قران و انجیل و توراتو بلاخره بعد از کلی تحقیق به نتی ...

اینا که همش دیکتست

۲۷

دیگه توی این سن نباید سردر گم باشی . راه علم و دانش در پیش بگیر و هیچ چیز غیر علمی نپذیر .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

همیناروبه خدا بگو ازش بخواه درست و بهت نشون بده . بعدش میبینیخدا یه عالمه نشونهمیذاره تویزندگیت .نشو ...

صدا میزنم به حرفم گوش نمبده هرچی بیشتر خواهش مبکنم بدتر تو باتلاق فرو میرم

از نظر فلسفی نور در اصل نبود تاریکیه... نمیشه نور رو توی تاریکی پیدا کرد، چون وجود نور تاریکی رو کاملا از بین میبره..

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭