2777
2789
عنوان

چرا شیرازیا اینطورین

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 58 پست
عزيز من ادعای علمی یا جامعه شناختي نکردم که نیاز به اثبات علّی و جامعه ي آماری داشته باشه....صحبتم ص ...

منم بحث علمی نمی کنم.

دلیل اصرارم به این نظر، آفت هایی است که ایجاد می کنه...

یک برخورد بد/خوب از فردی می بینیم و به شهر و سن و جنسیت و... هر چیزی که داره نسبت می دیم! در صورتی که اون فقط یک نفره و اون رفتار رو با اراده خودش انجام داده! اگر کار بدی کرده و جنسیتش زنه، دلیل بر بد بودن زنان نیست. اگر مرده و کار خوبی کرده به خاطر مرد بودنش نیست و... اگر اهل شهر الفه و خوش برخورده لزوما شهر خوش اخلاقش نکرده، و اگر اهل شهر ب هست و بد اخلاقه لزوما شهر بداخلاقش نکرده و...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها خوزستان اهواز بوشهر که تو دانشگاه ما هستن

خیلی آدما خوبی هستن

خیلیییییی خونگرم هستن خیلییی بود صمیمی میشن

این ترم با یک دختری چشمی صحبت میکردم 😂😂😂

یعنی با چشمام باهاش حرف میزدم می فهمید

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه 

ایشالا عروس شیرازیا بشیخب باس زیاد بری شیراز اونجا چند ماه رفت و آمد داشته باش

من چندسال پیش عروس شدم ولی شیرازی خیر

ولی نزدیکانم وصلت کردن و راضی بودن

همچنین چندتا از دوستام ، الحمدالله نه بدی دیدم نه شنیدم

درکل آدم های خوبی اند

همه جا خوب و بد داره

کلا جز شهرهای هست که هردفعه اسمش میشنوم حس خوب میگیرم

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

منم بحث علمی نمی کنم.دلیل اصرارم به این نظر، آفت هایی است که ایجاد می کنه...یک برخورد بد/خوب از فردی ...

با صحبتهاتون تا حدودي موافقم البته،اينكه آدم خوب و بد همه جا هست يك امر بديهيه و نميشه صرفاً بر اساس محل زندگی، درباره ي شخصیت افراد قضاوت قطعی کرد.

با این حال، به نظر بنده وقتی تو یک جامعه ي آماری یا عرف عمومی، درباره ي يه شهر یا منطقه برداشت غالبی شکل میگیره، معمولاً این برداشت بی ريشه نیست!!!

بلکه حاصل انباشت تجربه ها، تعاملات تکرارشونده و روايتهاي جمعيه!!!

اگر غير از اين بود، اساساً هیچوقت اینکه گفته ميشه مردم فلان شهر فلان خصيصه رو دارند،در اذهان جمعی انقدر برجسته نمیشد،و يا در بستر زمان مطرود ميشد!!!

اما صحبتم اينه كه در کنار پرهیز از تعمیم ناعادلانه، نمیشه تأثیر تجربه ي مشترک و عرف اجتماعی رو هم ناديده بگيريم.

با احترام به نظر شما دوست خوبم🙏🏻☺️