2777
2789
عنوان

چرا شیرازیا اینطورین

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 58 پست
آغا اعتراض دارم چرا تو بوشهر داشتی شام میخوردی بجای شیرازیا از بوشهریا تعریف نکردی؟😢

بوشهری هستید ؟

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

Yes

خوشبحالتون

چه شهر آرومی دارید😍😍

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

من عاشق جنوبم فرصت بشه چشم بسته میرم اونجا تا حالا همه ی تعطیلات عید اونجا بودیم خیلی با معرفت و با ...

من تعریف مردهای شیرازی خیلی شنیدم

چند تا نمونه دارید؟ به ۱۰۰ نفر می رسند؟! دو برادر که سر یک سفره و تحت یک تربیت رشد می کنند؛ زمین تا ...

اگر فقط ايشون ميگفتن حق با شما بود

ولي وقتي اكثرا اتفاق نظر دارن كه شيرازيا ادمهاي خالص و خوبي هستن پس يعني تعداد كساني كه با اين ادمها معاشرت داشتن زياد بوده و بالتبع تعداد اون ادمهايي هم كه ميشه خوب بودن رو بهشون تعميم داد زياد بوده....در نتيجه شامل اكثريت اين كلان شهري كه فرمودين ميشه

اگر فقط ايشون ميگفتن حق با شما بودولي وقتي اكثرا اتفاق نظر دارن كه شيرازيا ادمهاي خالص و خوبي هستن پ ...

این موضوع از اساس مشکل منطقی داره.

یعنی شما در یک بررسی منطقی غیر از اینکه باید نشون بدی تعداد فراوانی از جامعه آماری خصوصیتی که می گی رو دارا هستند باید بتونی وجود یک رابطه ی عِلّی بین شیرازی بودن (یا اهل هر کجای دیگر بودن) و صفاتی که بهشون نسبت می دی رو ثابت کنی.

یعنی نشون بدی اسکان در شیراز این صفت رو ایجاد کرده.

اگر فقط ايشون ميگفتن حق با شما بودولي وقتي اكثرا اتفاق نظر دارن كه شيرازيا ادمهاي خالص و خوبي هستن پ ...

من یه تاپیک از روی ذوق زدم

تعریف کردم

نمیدونم چرا بعضیا دنبال اتو گشتنن

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
این موضوع از اساس مشکل منطقی داره.یعنی شما در یک بررسی منطقی غیر از اینکه باید نشون بدی تعداد فراوان ...

عزيز من ادعای علمی یا جامعه شناختي نکردم که نیاز به اثبات علّی و جامعه ي آماری داشته باشه....
صحبتم صرفا يك توصیف عرفی،و مبتني بر تجربه ي شخصي و برداشت اجتماعی از اين دسته از مردم عزيزم بوده

نه شروع يك بحث فلسفي يا اكادميك♥️

خوشگلم من در راستاي صحبتهاي خودتون كامنت گذاشتميعني باهاتون كاملا موافقم و اتفاقا هم عقيده

نه عزیزم من به شما جسارت نکردم

منم در راستای تایید حرف شما گفتم ، منطورم به اون کاربر بود

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
2790
2778
2791
2779
2792