2777
2789

داستان از این قراره من وقتی دبیرستانی بودم خیلی ساده بودم از این ساده ها که به اسکلی میزد ، واسه همین بچه ها همیشه منو دست مینداختن، و مثلا میگفتن اسکله الان چندسال گذشته و خب من خیلی پخته شدم و هیچ کدوم از اونا هیچ کدومشون شخصیت و موقعیت منو ندارن، حتی بلد نیستن مثل من صحبت کنن، مثلا یکی از فامیلامون که تهرانیه و خوش سرزمین بهم گفت من بلد نیستم اینجوری صحبت کنم ولی این داستان منو خیلی اذیت میکنه چون یکی از دوستام میگفت فلانی تو دبیرستان گفته آخی چقدر دلم براش میسوزه تو دبیرستان حساب دیونه میکردن ناراحت شدم از این حرف

مهم الانه راز موفقیتت چیه

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم الانه راز موفقیتت چیه

خیلی خودمو به خدا نزدیک کردم اونم کمکم کرد اون موقع هم عاق بودم ولی اونا چیزی میگفتن چون دوست و همکلاسی بودن میگفتم زشته حرمت نگه دارم اونا هم ساده حساب کردن، میترسم یه جا مثلا ازدواج کردم بگن آره ما میشناسمیش اسکلی بود

مهم نیاشه برات ، اگه خود اون کسایی که پشتت حرف زدنو دیدی به روشون بیار البته کسی که پشت کسی حرف میزنه چیزی به نام شعور و شرم نداره ولی خب بازم تو برا دل خودت به روشون بیار بلکه شاید اوناام ذره ای خجالت زده شد

چجوری بودی مگه

ببین مثلا بقیه رو یه بار مسخره میکردن جوابشونو میدادن منو مسخره میکردن یه بار تو روشون خندیدم ادامه دادن هرچی میگفتن تو ردشون میخندیدم که دعوا نشه ساده و اسکل حساب کردن