2777
2789

تو دانشگاه دوستامو اشتباه انتخاب کردم ازشون اصلا خوشم نمیاد اصلا هم فاز نیستیم دیگه نمیتونم یه کلمه حرف بزنم باهاشون هی دارم تنها میشم

از اونایی همکه خوشم میاد نمیدونم چجوری وارد دوستیشون بشم میترسم برم پیششون خودمو کوچیک کنم یا بگن این اضافه س . باهاشون حرف زدم ولی استراحتا اینا هیچوقت نرفتم سمتشون بعد الان هیچ دوستی ندارم حس بدی دارم از این . که آدم تو این سن دلش میخواد با دوستاش بیرون اینا بره ولی من ندارم.

بعد اصلا حتی یه کراش هم ندارم سعی کردم رو یکی کراش بزنم ولی نشد 😂💔 اصلا عشق اینارو تجربه نکردم

کامل سینگل.

همش خونه ام دارم اینستا میبینم دیگه مامان بابام میگن برو یه تفریحی داشته باش

هعی

چیکارکنم به نظرتون

تنهایی هم اصلا بهم خوش نمیگذره بدتر روحیم داغون میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادیه اوایل دانشگاه خیلیا اینجورین

بعد اونایی که فکر میکنی هم فازتن اگه ادمای خوبی هستن برو پیششون و باهاشون هم صحبت شو چرا کوچیک شی اتفاقا اینجوری کامل مشخص میشه هم فازت هستن یا نه

کوچیککردن چیه؟ اگر هدفت و شخصیتشونو میپسندی و میدونی از دوستی چسبک ادمی میپسندی و انتخابشون کردی برو جلو اعتماد ب نفس داشته باش باشون برو بیا کم کم علایق و سلایق مشترک پیدا میکنین و رابطتون نزدیک تر میشه

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
نه همون چند سال پیش مدرسم تموم شد با اونا هم قطع شد

میتونی باشگاه رفتن رو امتحان کنی و اونجا با کسی دوست بشی

تو همون دانشگاه چند باری با اون دوستات که فکر میکنی هم فازت هستن صحبت کنی کم کم ارتباطت باهاشون بهتر میشه

یه درمانی اومده به اسم دستگاه rtms یه روانپزشک خوب پیدا کن ببین کجا بهتون نزدیک تره برو حتما....اولش یه نقشه ی مغزی ازت میگیرن(با نوار مغزی فرق داره) افسردگی اضطراب وسواس فکری همه اینا رو تشخیص میدن باهاش من یه ماهی هست شروع کردم البته در کنارش دارو هم میخورم و حس میکنم دارم بهتر میشم...راجبش تحقیق کن و اگه مشکل شدید مالی نداری حتما برو خیلی کمک کننده اس به هر حال باید از پیشرفت علم استفاده کرد...ضرر هم نداره

عادیه اوایل دانشگاه خیلیا اینجورینبعد اونایی که فکر میکنی هم فازتن اگه ادمای خوبی هستن برو پیششون و ...

داره ترم ۲ میشه کجا اوایله🥲

ما کلا ۲۰ نفریم اخه

یعنی همینجوری باهاشون برم؟ نمیگن این چرا آویزون ما شده

این غرورم همیشه باعث شده همه رو دور کنم از خودم 🤦♀️

کوچیککردن چیه؟ اگر هدفت و شخصیتشونو میپسندی و میدونی از دوستی چسبک ادمی میپسندی و انتخابشون کردی برو ...

یعنی مثلا دارن میرن حیاط همینجوری باهاشون برم؟

اره اینا از بقیه بهترن حس میکنم

داره ترم ۲ میشه کجا اوایله🥲ما کلا ۲۰ نفریم اخهیعنی همینجوری باهاشون برم؟ نمیگن این چرا آویزون ما شد ...

اوایله بابا

بعد خوابگاه نمیری درسته؟ چون اینم تاثیر داره

نه همینجوری که نه اگه هم کلاسیتن راحت تر میتوتی ارتباط بگیری اگه هم نه برو یه سوال بپرس ازشون بعد سر بحثو باز کن

یعنی مثلا دارن میرن حیاط همینجوری باهاشون برم؟اره اینا از بقیه بهترن حس میکنم

اره ..یا مثلا از مبحث درسی شرو کن..برو قاطیشون شو ..بعد تو فضای مجازی اینستا فالو کن باشون بیشتر ارتباط بگیر و کم کم قاطیشون میشی

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
اوایله بابابعد خوابگاه نمیری درسته؟ چون اینم تاثیر دارهنه همینجوری که نه اگه هم کلاسیتن راحت تر میتو ...

اره شهر خودمم .

اره همکلاسیم کلا کلاس مشترک با رشته های دیگه یکی دوتا بیشتر نداریم همیشه با ایناییم