نهایت تا دو سال دیگه، شغلش آزاد هست احتمالا فنی یا یه جورایی کاسب...ولی وضع مالی خووووب و از اونایی میشی که یه عمر در کنارش خوب پول خرج میکنی بی دغدغه تو یه سطح خوب مالی، فراتر از انتظارت عزیزم
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزدلم حسش به اون پیامی ک فرستادم براش چیه؟پشیمونیشو میبینم؟
پشیمون میشه ولی تو پشیمونیش رو نمیبینی چون بروز نمیده، آدم پر اشتباهی هست و پشیمونی هاش هم لحظهای هست و به درد نمیخوره
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.
با آدم خیلی سرسخت و مغروری طرفی، بله دلتنگت هست و رابطهتون هم احتمال زیاد جدی بشه اما غرور و اخلاقای خاصش همیشه اذیتت خواهد کرد و خوشحال نخواهی بود کنارش و نمیتونی اخلاقش رو هم تغییر بدی، تصمیم با خودته عزیزم
دوست داشتن پاک و با عاطفه نه ولی بهت علاقه داشته بله...آدم خیانتکاری به نظرم میاد و نادرست
با آدم خیلی سرسخت و مغروری طرفی، بله دلتنگت هست و رابطهتون هم احتمال زیاد جدی بشه اما غرور و اخلاقای ...
کی پیام میده.. اخه جلو نمیاد ولی منو میبینه خیره میشه با حسرت نگاه میکنه. میگه دورت بگردم فدات بشم. میتونی بگی چی تو فکرشه؟ الان شهر خودمونه یا تهران.؟
وضع مالی رو چطور پیشبینی میکنید؟ با چه فردی ازدواج میکنم؟
وضع مالی متوسط رو به خوب، آدم موجه و درست، تا حدودی ساکت و اقتصادی..مرد زندگی...در کنارش زندگی آروم و دلنشینی خواهی داشت