با دختر دیگه ای عست ؟من اهمیتی ندارم براش؟یا ازم خوشش نمیاد؟چرا گاهی پیام میده گاهی ن
براش حکم سرگرمی داره این رابطه و رابطههای دیگه...با دختری تو رابطه عشقی نیست...آدم با ثباتی نیست گرچه احساساتی و لطیف هست ولی جنم داشتن یه رابطه جدی رو اصلا نداره برعکس چیزی که نشون میده، ترسوعه.
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.
خب اینطوری نمیشه که چندسال باهم باشیم بعد تصمیم بگیره؟🚶♀️🚶♀️اینده یعنی
احساس من اینه عزیزم، فعلا جدی نمیشه
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره🥲🫠یعنی براش اعمیت ندارم ؟مثلا اسیب ببینم اینا؟رابطه های دیگه هم مثل من داره؟ از کس دیگه بیشتر خ ...
چون براش جدی نیستی فکر میکنه خودش هم برای دیگران از جمله تو جدی نیست...خودش رو دست کم میگیره و بی ارزش...اصلا عمق احساست رو باور نمیکنه...مشکلش با خودشه، نه شخص خاصی رو دوست نداره
پیام میده اگر از جانب تو تمایل ببینه، پشیمون نیست بدهیش رو هم نمیده، رابطهی سمی و پر ضرر برای تو متاسفانه.
پیام میده اگر از جانب تو تمایل ببینه، پشیمون نیست بدهیش رو هم نمیده، رابطهی سمی و پر ضرر برای تو متا ...
حس میکنی کی ازدواج میکنم؟؟؟شغلش چیه؟؟؟
همينطوری یهویی سلام😂😂خانم هستم اسمم مهدیه اس روزی که میخواستم عضو سایت بشم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم این اسم اومد توی ذهنم اسم شخصیت رضا عطاران توی فیلم هزارپا.
فرید مشکلات زیادی داره به مو میرسه ولی پاره نمیشه، چون فرید این زندگی رو دوست داره حتی خراب حتی داغون...و قلبا هیچ وقت به طلاق خودش راضی نمیشه، چون خودش رو هم مقصر میبینه و امید داره همه چیز بهتر شه...اگر طرفش طلاق نگیره با زور فرید طلاق نمیده.