2777
2789
عنوان

تحلیل لثه

80 بازدید | 11 پست

دوستان عزیز مشکلی برای من پیش اومده دو سه تا دندون های جلو پایین دچار تحلیل لثه شده امروز متخصص لثه رفتم گفتن جایی از لثه فرو رفته و رو ریشه برجسته و نوک ریشه بخوبی تو استخون نیست و فک باید پیوند استخوان و لثه مصنوعی بشه با هزینه بالا کسی تجربه مشابه داره؟حالم اصلن خوب نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی ازدندون های منم لثش اومده پایین ولی چندبار رفتم دندون پزشکی چیزی نگفتن😰درد داشتین شما،؟ چندسالتون

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
مشکلی که برا خواهرم پیش اومده وجدی نمیگیره البته نیاز به پیوند نداره ولی گفتن باید دندونشو بکشه تا ل ...

برای منو میگه کل لثه پایین باید پیوند استخوان و لثه مصنوعی بشه ،از مطبش تا خونه گریه کردم البته چند تا دکتر دیگه ام باید برم

یکی ازدندون های منم لثش اومده پایین ولی چندبار رفتم دندون پزشکی چیزی نگفتن😰درد داشتین شما،؟ چندسالت ...

عزیزم حتمن پیگیری کن شاید پیوند لازم دارین ،برای یکیش زیاد هستش و کمی درد دارد دوتاش کمه نمی دونم چرا همچین درمانی و پیشنهاد داد خیلی نگرانم ،۴۵ سال

عزیزم حتمن پیگیری کن شاید پیوند لازم دارین ،برای یکیش زیاد هستش و کمی درد دارد دوتاش کمه نمی دونم چر ...

واای😢استرس گرفتم تازگیا دندون پزشکی بودم عکس گرفتم چیزی نگفتن.حالا برم دوباره

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...