2777
2789
عنوان

تحلیل لثه

109 بازدید | 12 پست

دوستان عزیز مشکلی برای من پیش اومده دو سه تا دندون های جلو پایین دچار تحلیل لثه شده امروز متخصص لثه رفتم گفتن جایی از لثه فرو رفته و رو ریشه برجسته و نوک ریشه بخوبی تو استخون نیست و فک باید پیوند استخوان و لثه مصنوعی بشه با هزینه بالا کسی تجربه مشابه داره؟حالم اصلن خوب نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی ازدندون های منم لثش اومده پایین ولی چندبار رفتم دندون پزشکی چیزی نگفتن😰درد داشتین شما،؟ چندسالتون

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
مشکلی که برا خواهرم پیش اومده وجدی نمیگیره البته نیاز به پیوند نداره ولی گفتن باید دندونشو بکشه تا ل ...

برای منو میگه کل لثه پایین باید پیوند استخوان و لثه مصنوعی بشه ،از مطبش تا خونه گریه کردم البته چند تا دکتر دیگه ام باید برم

یکی ازدندون های منم لثش اومده پایین ولی چندبار رفتم دندون پزشکی چیزی نگفتن😰درد داشتین شما،؟ چندسالت ...

عزیزم حتمن پیگیری کن شاید پیوند لازم دارین ،برای یکیش زیاد هستش و کمی درد دارد دوتاش کمه نمی دونم چرا همچین درمانی و پیشنهاد داد خیلی نگرانم ،۴۵ سال

عزیزم حتمن پیگیری کن شاید پیوند لازم دارین ،برای یکیش زیاد هستش و کمی درد دارد دوتاش کمه نمی دونم چر ...

واای😢استرس گرفتم تازگیا دندون پزشکی بودم عکس گرفتم چیزی نگفتن.حالا برم دوباره

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

دوستان عزیز فردای روزیکه این دکتر و رفتم و همچین نظری و دادن دکتر دیگه ای رفتم و متوجه شدم تمام صحبتهاشون دروغ بوده و فقط بخاطر پول بوده این روزها مواظب دکترهای پولکی و دروغگو باشید