2777
2789

مامانم چندساله سرفه های شدید داره و زیاد اهمیتی نمیداد پارسال دکتر بهش گفت آسم داری

الان بیمارستان دانش وَر رفته،کلی آزمایش نوشتن براش و میگن توی ریه ات ی چیزایی شبیه عفونت هست و ممکنه روماتیسم باشه به ریه زده باشه،یعنی چی اینا؟تروخدا ی چیزی بگید آروم بشم،میترسم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

اره بابا دکتر رفته که ، چیزی نیست وقتی میگن شبیه عفونت دیده میشه معمولا یعنی التهاب یا درگیری خفیف و برای همین دارن آزمایش مینویسن

اگر هم روماتیسم باشه درمان داره و با دارو میشه جلو پیشرفتش رو گرفت و علائم رو خیلی بهتر کرد خیلیها سالها باهاش زندگی طبیعی دارن

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاءالله که خوب میشه فقط پیگیر باشید و متخصص ریه ببرید آزمایشو اینهایی که میگن همه را انجام بدید زو ...

متخصص بردیم

بیمارستان مسیح دانش ور مخصوص بیماری های ریه هست

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

اره بابا دکتر رفته که ، چیزی نیست وقتی میگن شبیه عفونت دیده میشه معمولا یعنی التهاب یا درگیری خفیف ...

دقیقا گفتن التهاب و درگیری داره

متخصص بردیمبیمارستان مسیح دانش ور مخصوص بیماری های ریه هست

خوبه متخصص بهتر میدونه و تجربه داره به حرفشون گوش کنید پیگیر درمان باشید من تو طب سنتی شنیدم شکر تیغال برای بازسازی ریه عالیه وتو همه جای دنیا توصیه میشه

دقیقا گفتن التهاب و درگیری داره

التهاب و درگیری یعنی عفونت یا التهاب قابل کنترل هست نه چیز وحشتناک. برای همین دارن دقیق بررسی میکنن تا داروی درست بدن اگه زود پیگیری بشه معمولا خیلی خوب کنترل میشه

پس جای نگرانی نیست فقط پیگیر درمان باشید

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
التهاب و درگیری یعنی عفونت یا التهاب قابل کنترل هست نه چیز وحشتناک. برای همین دارن دقیق بررسی میکنن ...

ممنون گلم

خیلی سرفه های شدید داره،خیلی ناراحتم