2777
2789

دخترا یکی از فامیلا تو مطب یه دندانپزشک دستبار هست دندونم درد میکرد یه عالمه دکتر رو تعریف کرد منم رفتم پیشش

عصب کشی و پر کردن انجام داد دقیقا سه روز فکم قفل شده بود نمیتونستم راحت حرف بزنم از درد خودمو کتک میزنم بعد من یه نوزاد تقریبا سه ماه و نیم دارم..خببب

بخاطر اون نمتونستم شیاف دیکلوفناک استفاده کنم

اون شیاف ژلوفن کلا نیم ساعت درد مو آروم میکرد

بعد طلفک بچم چند روز نتونستم باهاش درست حسابی بازی کنم و حرف بزنم روز دوم درد دندونم دیدم تو اتاق از خواب بیدار شده با پیچ رو دیوار بازی میکنه بهش نگاه میکرد بعد بلند بلند میخندید انقد بخاطر تنهایی بچم غصه خوردم

بعدش..

شب یلدا همه تو مهمونی من تو در مانگاه ها ساعت ۱۱و نیم شب

یه دندونمم چرک داشت ولی رفتم به یه دندونپزشک دیگه نشون دادم گفت از عصب کشی دندونته

بعد حالا امروز قراره برم بقیه هزینه درمانشو بدم حالا بنظر شما چیزی بگم بهش؟

دوستم میگه اصلا نباید پول بدی اینهمه درد کشیدی اینهمه هزینه امپول اینا دادی

بنطرتون چی بگم و چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شب یلدا همه تو مهمونی من تو در مانگاه ها ساعت ۱۱و نیم شبیه دندونمم چرک داشت ولی رفتم به یه دندونپزشک ...

عکس گرفت و گفت از عصب کشیه؟دذست انجام نشده عصب کشیت؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

عزیزم لثه بین دوتا دندونم زخم شده بود

انقد وحشی محکم انجام دادن عصب کشی و پر کردن کلا نیم ساعت طول کشیدن

موقع عصب کشی انقد حواسم پرت حرف زدن با دستیار بود یکی از سوزنهای عصب کشی افتاد رو پیشونیم

ازهمون که گفتی فکت قفل شده متوجه عفونت شدم دکتری که رفتی اشتباه کرده باید پانسمان میشد هزینش نده

نمیدونم بخدا اتقد تند و خشن انجام داد لثه بین دوتا دندونم پاره و زخم شده بود دندونم تو جاش انگار تکون خورده بود

اره عکس دید گفت از تو خراب شده چون ظاهرش سالم بودولی بخاطر خشن کار کردنش لثه بین دوتا دندونم پاره شد ...

والا عصب کشی کلا تا یه ماه بعدش هم من تجربه داشتم درد میکرده دندونم و حساس شده بود به شرکت و گرما

من منظورم دکتر دومیه بود که بردی و گفته مشکل از عصب کشیشه

میگم این دکتر دومیه باز عکس گرفت و گفت مشکل چیه یا همینجوری یه چیزی پروند رو هوا؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
عکس گرفت و گفت از عصب کشیه؟دذست انجام نشده عصب کشیت؟

عزیزم لثه بین دوتا دندونم زخم شده بود

انقد وحشی محکم انجام دادن عصب کشی و پر کردن کلا نیم ساعت طول کشیدن

موقع عصب کشی انقد حواسم پرت حرف زدن با دستیار بود یکی از سوزنهای عصب کشی افتاد رو پیشونیم

والا عصب کشی کلا تا یه ماه بعدش هم من تجربه داشتم درد میکرده دندونم و حساس شده بود به شرکت و گرما من ...

نه عکس نگرف از رو زخم لثم گفت گفت اگه خوب نشد دوباره عکس میگیریم

نه اون حساس شدن و یکم سوز داشتن منظورم نیست از شدت درد خودمو میزدم

من قبلا عصب کشی کردم اصلا همچین دردی نداشت

نمیدونم بخدا اتقد تند و خشن انجام داد لثه بین دوتا دندونم پاره و زخم شده بود دندونم تو جاش انگار تکو ...

خودم فاصله پانسمان و پر کردن فکم سنگین شده بود صورتم ورم کرده بود از همین گفتی متوجه شدم عفونت کرده

پولشو نده میخواست درست خدمات بده

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»

این که هزینه رو همون اول نمیگیره مشخصه کارش فایده نداره

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم