2777
2789
عنوان

برای جهیزیه چه جنس ظرفی بخرم

357 بازدید | 36 پست

میخوام برای پذیرایی 4 تا سرویس 6 نفره آرکوپال بگیرم

همه میگن زیاده

بعد برای توی دست خودمم ۶ تا ملامین

و قابلمه میخوام دو سرویس بخرم

بین استیل و چدن و گرانیت

یکم راهنمایی میکنید

ملامین واسه استفاده مکرر ضرر داره ها

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ملامین چرا؟ من ارکوپال برای دم دستم دارم. و چینی برا پذیرایی.

استیل آخه آشپزی سخته باهاش. فقط برای خورشت و آبگوشت خوبه. من یه سرویس چودن و دو سرویس گرانيت برداشتم استیل هم برا خورشت و آبگوشتم. روح هم مامانم گرفت خودم نمیخواستم ولی خب هرازگاهی به درد میخورن

🌱

قابلمه که هم گرانیت بگیر هم چدن من برای مهمون سه دست آرکوپال گرفتم و سه دست چینی و برای جلو دست خودمون دوتا یک دست آرکوپال معمولی و قیمت مناسب تر ملامین دوست ندارم طعم عغذا داخلش یک جور میشه ملامین گرفتی برای مسافرت و باغ این چیزا

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
من الان برام دم دست 12 نفره ارکوپال دارم برای مهمون موندم 18 نفره چینی بخرم یا ارکوپال

چینی قشنگ تره

ارکوپال هرچقدر هم که قشنگ باشه ولی خب زیبایی چینی رو نداره. مخصوصا چینی های الیزابت که جدیدا خیلی طرح های قشنگی زده

🌱