2777
2789
عنوان

کاش هیچ وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو که زیرخواب یه ملتی شورتتو از خونه ملت جمع من گشنه دو اکه ی هر زه اکانت دوم همین اشغالی دیگه

خفه شو بیشعور فعلا ک تو زیر بقیه اه و ناله میکنی جن ده

سر راهی

نه معلومه پدرت کیع ن مادرت ک اگه داشتی اینجوری برخورد نمیکردی

@niniyar

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

درتو بذار بابا اینجا خوبه واسه تو و امثالت مشتری پیدا کنین واسه خودتون دو اکه ی خایه خوار

شغل خانوادگیتو به ما نچسبون

@niniyar

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم) 

درتو بذار جن .ده کم گوه بخور فاضلابای مملکتو سر کشیدی

بسته دیگه ساکت شو خفه شو ببند دهنتو مثلا خانومی

ولی فکر نکنم زن باشی زن نما هستی که انقدر دهنت بی چاک وپرده هست

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

تو که زیرخواب یه ملتی شورتتو از خونه ملت جمع من گشنه دو اکه ی هر زه اکانت دوم همین اشغالی دیگه

@niniyar

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم) 

خفه شو بیشعور فعلا ک تو زیر بقیه اه و ناله میکنی جن ده سر راهی نه معلومه پدرت کیع ن مادرت ک اگه داش ...

جن ده ی هول ک. یر ل ز کسمغز

درتو بذار ک ص پاره ی ننه ج نده پدر اوبی خارکسه

بسته دیگه ساکت شو خفه شو ببند دهنتو مثلا خانومیولی فکر نکنم زن باشی زن نما هستی که انقدر دهنت بی چاک ...

دهنتو ببند بابا

امثال شماها فک کردین هر گوهی بخواین میخورین بی جواب میمونه؟

وقتی خودش شروع میکنه فحش دادن زیر تاپیکای من بایدم جوابشو بشنوه

دهنتو ببند بابا امثال شماها فک کردین هر گوهی بخواین میخورین بی جواب میمونه؟وقتی خودش شروع میکنه فحش ...

چته هووششش اروم باش یابووو

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

@niniyar واقعا نمیخواین رسیدگی کنید؟؟؟ پس کجایی نینی یار لطفا هرچی زودتر این بی شخصیتو جمعش کن

اگه شما ده هزاربار روی پستش ریپلای نکنین و تگ نکنین من زودتر میام و اون کاربرم بیشتر توهین نمیکنه از این به بعد بیشتر از یک بار تگم کنین شما رو هم لغو میکنم یک بار تگ کنین بدون ریپلای پستهاشون برید بیرون از تاپیک تا بیام رسیدگی کنم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت