2777
2789
عنوان

کاش هیچ وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 94 پست
فک کنم فقط منم که تنها فحشم بیشعوره

منم مثل توام اتفاقا

ادم این حرفارو از دهن یه مرد میشنوه فقط بدش میاد ولی وقتی اینارو از دهن یه زن میشنوه ادم چندشش میشه ممن که دلپیچه واستفراغم میگیره

لعنت به پدرومادر اونی که درخواست دوستی میده اهای نربی خاصیت سایت درخواست نده

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

درتو بذار کونی دو اکه

@niniyar پس کجایین؟؟ جاهایی که باید رسیدگی بشه نیستید

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم) 

منم مثل توام اتفاقاادم این حرفارو از دهن یه مرد میشنوه فقط بدش میاد ولی وقتی اینارو از دهن یه زن میش ...

دقیقااا من یادمه وقتی دبیرستان بودم انواع فحش ها رو میشنیدم تو مدرسه اما واقعا اینکه بگمشون از خودم بدم میاد حس میکنم به شخصیتم توهین کردم

عاقبت در چشمانی درست ، تبدیل به اثر هنری خواهی شد.

اخه اومده هرچی از دهنش در اومده میگ انقد ادم بی حیا

وای وای وای نکشیمون مظلوم نما

ژیر تاپیکای من گوهخوریات تمومی نداشت اومدی اینجا میگی این شروع کرد دعوا ؟

سیکو کردم تو اول و اخرت حالا حالت جا اومد

اخه اومده هرچی از دهنش در اومده میگ انقد ادم بی حیا

ولش کن بابا از باغ وحش فرار کرده این از این زنایی که به شبی ۱نیم راضیه بره پیش مردا

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم) 

درتو بذار بابا اینجا خوبه واسه تو و امثالت مشتری پیدا کنین واسه خودتون دو اکه ی خایه خوار

@niniyar کجایی اخه شمااا این چه وضعیه اخه

لعنت به پدرومادر اونی که درخواست دوستی میده اهای نربی خاصیت سایت درخواست نده

ولش کن بابا از باغ وحش فرار کرده این از این زنایی که به شبی ۱نیم راضیه بره پیش مردا

تو که زیرخواب یه ملتی شورتتو از خونه ملت جمع من گشنه

دو اکه ی هر زه اکانت دوم همین اشغالی دیگه