2777
2789
عنوان

حالم بده میخوام درددل کنم

264 بازدید | 31 پست

آنلاین شاپ زدم ماشینمو فروختم به عالم و آدم بدهکارم کلی جنس رو دستم مونده

رفتم سراغ کار مژه کلی متریال میلیونی خریدم تخت اجاره کردم مشتری ندارم ماهی ۵ تومن اجاره تخت از جیب میدم تازه قراره این ماه بیاد رو اجاره

دارم میرم دستیار رنگ و لایت شم اونجا هم بهم پولی نمیدن فقط خرحمالی

از اون پسری که عاشقش بودم جدا شدم کلی حرف بهم زد قلبمو شکست

درس نمیخونم انگیزه ندارم افسردگی گرفتم نشستم خونه فقط دارم چیز میز میخورم ۵ کیلو وزن اضافه کردم پوستم جوش های ناجور میزنه موهام میریزه زشت شدم ابروهام در اومده پوستم کدر شده

شبا خواب ندارم از خواب میپرم تا ۵ صبح بیدارم فقط در و دیوارو نگاه میکنم

امتحانا داره شروع میشه شهریه دانشگاه رو تسویه نکردم ندارم که تسویه کنممم

تو خیابون گریه میکنم تو دستشویی دانشگاه گریه میکنم تو مترو گریه میکنم همش دارم گریه میکنم

حالا این وسطم یه خواستگار سمج به دردنخور دارم که ۲۴ ساعته پیام میده انتظار داره باهاش حرف بزنم چت کنم باهاش

من دیگه نمیکشم دیگه خسته ام😭😭😭😭

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول اومددستت مهاجرت کن

کدوم کشوری؟

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

اگه خدا برات بخواد همه ایما تو یک سال درست میشه پسره چشه که میگی به درد نمیخوره

اصلا به دلم نمیشینه همچیش رو مخمه

روزی ده بارم ابراز علاقه میکنه

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

ان شا الله خدا مشکلاتتو حل میکنه ناراحت نباش قوی باش ب خدا امید داشته باش خدا بزرگه

الهی آمین

اصلا به دلم نمیشینه همچیش رو مخمه روزی ده بارم ابراز علاقه میکنه

ی بار جوابشو بده شاید دیدی بهتر از اون قبلی بود

تو چون دلت شکسته ازش خوشت نمیاد بذار پا پیش بذاره شاید نصف مشکلاتت حل کرد با اومدنش حد اقل انگیزه میگیری گلم

ی بار جوابشو بده شاید دیدی بهتر از اون قبلی بود تو چون دلت شکسته ازش خوشت نمیاد بذار پا پیش بذاره شا ...

اره تصمیم گرفتم بهش فرصت بدم

ولی دوستش ندارم

تو ذهنم همش با قبلی مقایسه اش میکنم

نه🥲

خب پس بی خیالش شاید دیدی خیلی بهتر از قبلی دلتو به دست آورد عزیزم

اون پسره لایق تو نبوده که رفته

ارزش خودتم حفظ کن دختر خوب

البته اگه این جدیده قصدش جدی و خواستگاری هست اجازه بهش بده بیاد جلو اما اگه نیست به خودت آسیب روحی نزن و اعتماد نکن به هیچکسی