آلوچه_ترش۹۷۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 7786 عنوان خانوما میوه ی بِه رو بجز مربا دیگه چی درست کنم 85 بازدید | 15 پست باردارم گفتن به خوبه میخوام بخورمشون ولی نمیدونم چی درست کنم که خوشمزه بشه و بشه خورد 1404/10/03 | 12:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۶۲۵۷ عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 42820 خورشت به و توی مرغ هم میشه انداخت با تاس کباب و توی ماهیچه پسرم ❤❤😍😍😘😘
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 18112 خشک کن چای په بهتریته اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
marpary عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 4164 اگه درشت رنده کنی و بذاری خشک بشه رو بخاری میتونی دم کنی بخوریمیشه چای به که خیلی خوش طعم و مفیدهتاس کباب هم میپزن باهاش
کاربری_که_شیطون_بلا عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 3449 من خشک کردم، یه کم میریزم تو چایهم طعم خوب میده هم خاصیت داره ما فکر میکردیم زندگی قراره از این قشنگتر بشه،نمی دونستیم قشنگترین روزای زندگی همون لحظه ها بودند !!!سال هاست منتظر روزهای بهتری هستیم...اما میفهمیم هنوز دیروز ها بهترند.
جوجوموخام عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 5945 میخوای خشک کن بخور یا لواشک کن شیرین میشه ولی ماندگاری بالا داره تاس کباب بپز دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
آلوچه_ترش۹۷۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 7786 کمپوتش خوشمزه هست همکارم اورده بود خوشم اومد واقعا آره کمپوت بهتره من زیاد اهل دمنوش اینا نیستم
امیسا59 عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 4178 چای به رنده درشت بزن بزار روی بخاری خشک بشه بعد تو تابه تفت بده یکم بعد هم مثل چای دم کنید خیلی خوبه و کلی خواص دارهالبته میتونی هم همون موقع که میخوای دم کنی یکم تفت بدی و بعد دم کنی که عطرش هم بیشتر میشه
اناوحلما عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 7007 انار زیاد بخور تا فصلشه روزی ۱دونه حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده
پوچک عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 1116 کمپوتخشک کن بخور یا خشک کن اسیاب کن میشه سویق خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟» ما دلآسوده تا «خدا چه کند.