2777
2789
عنوان

حساسیت گوش به صدا و وزوز گوش

79 بازدید | 15 پست

سلام دوستان کسی از وزوز گوش و حساس شدن گوش به صدا از دارو نتیجه گرفته راهنمایی کنه؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
طب سنتی
0
0%
داروی پزشکی
0
0%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جسارتا چندسالتونه

تا حالا شغلریا در محیط پر سروصدایی نبودید؟

چندوقته وز وز گوش شروع شده

صدای سوت و هوا هم میشنوید؟

هردوتا گوش یا یکی از گوش ها؟

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

جسارتا چندسالتونهتا حالا شغلریا در محیط پر سروصدایی نبودید؟چندوقته وز وز گوش شروع شدهصدای سوت و هوا ...

شدید نیست هر دو گوش هست صدای سوت. وگوشهام به صدا حساس شده تو صداهای بلند تیر میکشه

والا طب سنتی میگه درمان داره

چرت و پرت میگه

وز وز گوش شما از ضعیف شدن عصب های گوش هست

عصب گوش ترمیم نمیشه مگر معجزه بشه

من خودم حدود 2 ساله درگیرم فقط واسه کم کردن و اروم کردنش ب کمپلکس و زینک مصرف کن تو دراز مدت کمی صدا اوکی تر و و اروم تر میشه

چه مدته؟

ناگهانی شروع شده؟

میگیره و ول میکنه یا نه مستمر اینجوریه؟

سابقه فشار دارید؟

اگه ناگهانی بوده

بگید شب خوابیدید و صبح اینجوری شد یا نه در طول روز اینجوری شد یکدفه

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

من خودم شیرازم بهترین دکتر ها رو داره من ناگهانی اتفاق افتاد بهش توجه نکردم بعد کار از کار گذشت پیش ...

طب سنتی رفتی و دادو گیاهی استفاده کردی؟ میگن از سودای مغز هست از بدن خارج بشه خوب میشه

طب سنتی رفتی و دادو گیاهی استفاده کردی؟ میگن از سودای مغز هست از بدن خارج بشه خوب میشه

اره کلی روغن و چیز داد اما اثر نکرد، دیر اقدام کردم نمی دونستم گوش انقد چیز مهم و حساسی هست

من روی شنواییم هم تاثیر گذاشته

ولی تو اگر اولش هست سریع یه متخصص خوب برو تا توی گوشت کورتن تزریق کنه

ام ار ای رفتی؟

اره کلی روغن و چیز داد اما اثر نکرد، دیر اقدام کردم نمی دونستم گوش انقد چیز مهم و حساسی هستمن روی شن ...

نوار گوش رفتم.الانم تحت درمان متخصص گوشم. فعلا قرص استفاده میکنم گفته قدم به قدم میریم جلو. کورتون نگفته بهم

نوار گوش رفتم.الانم تحت درمان متخصص گوشم. فعلا قرص استفاده میکنم گفته قدم به قدم میریم جلو. کورتون ن ...

وای نه قدم به قدم نه یک ماه دوره طلایی درمان هست اگر نکنی دیگه درمان نمیشه سریع باید اقدام کنی

شنوایتم کم شده؟

آره

فقط میتونم بهت بگم تنها راه و اصلی ترین راه تزریق کورتون هست که من دوره طلایی درمان رو از دست دادن یک ماه فقط فرصت درمان داری بعدش دیگه فقط با دارو میتونی ثابت نگهش داری،

بعدش انواع مکمل های گروه ب و کورتن خوراکی بهم داد اما دیر بود دیگه ام ار ای هم رفتم خداروشکر مشکلی نبود فقط گفت نیمی از عصب ها از بین رفته