2777
2789
عنوان

سر عروسی گرفتنمون دعواس

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 64 پست
خب 40 رد شده طرفم پیر بوده دیگ مادربزرگ بوده دیگ خدارحمتش کنه ولی چشونه اونهمه پول تالارو تدارکات مگ ...

دقیقا مخصوصا اینا که به بچه نوزاد رحم نکردن انقد عذابش دادن طلبکارم هستن

یه شب مثل موج به دریا زدی .میگفتی میام عجب اومدی!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شانس اوردی ب همین بهونه قهرکنن ازت دورشن

اره واقن من ساده لوح قبل اینکه ماجرارو بدونم همیشه طرفداری مادرشوهرمو میکردم

اره واقن من ساده لوح قبل اینکه ماجرارو بدونم همیشه طرفداری مادرشوهرمو میکردم

ولش کن بچسب ب شوهرت ک طفلی تورو همشون در اومده حداقل از بابت تو بداخلاقی نکن گناداره. انشالله خوشبخت بشین

ببین عزیزم کلا الان چون تازگی داری براش و پیشتون بهش خوش میگذره طرفداری میکنه ازت ولی خب اینم تربیت ...

طرف من نیس طرف خودشه نامزدم از بچگیش خونه ما میرفت میومد تازگی نداریم

این اصلا تو اون خونواده نبوده تربیتشونو برداره

ببین عزیزم کلا الان چون تازگی داری براش و پیشتون بهش خوش میگذره طرفداری میکنه ازت ولی خب اینم تربیت ...

مردا اولش از زنشون طرفداری میکنن و پشتش هستن از یه جای به بعد قشنگ نشون میدن خانواده شونو چقدر دوست دارن ...

لایک نکنید 🙏

ولش کن بچسب ب شوهرت ک طفلی تورو همشون در اومده حداقل از بابت تو بداخلاقی نکن گناداره. انشالله خوشبخت ...

اره دلم براش کبابه ممنونم عزیزم

طرف من نیس طرف خودشه نامزدم از بچگیش خونه ما میرفت میومد تازگی نداریم این اصلا تو اون خونواده نبوده ...

خداروشکر

وطن حتی غمش عشقه..سرود و پرچمش عشقه...ایران من 🇮🇷🇮🇷

عقد و عروسی رو مگه یک جا میگیرید گلم ؟ اگه عقده خب تا سال مادر بزرگه بشه عقد محضری میگرفتید بعد واسه ...

نه برا عقدم جشن میگیریم

عمدا میخواد بهمن باشه تا دلش خنک شه خیلی ابن و اذیتش کردن

اره دلم براش کبابه ممنونم عزیزم

مهم شوهرته ، اونها از شدت حسادت به جلز و ولز افتادن ، اصلا هیچ ری اکشنی نشون نده انگار که همچین پیامی به دستت نرسیده

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
مردا اولش از زنشون طرفداری میکنن و پشتش هستن از یه جای به بعد قشنگ نشون میدن خانواده شونو چقدر دوست ...

طرفداری دل سوخته خودشو میکنه

اگه تورو از بچگیت پست میزدن و 16 سالگی از خونه بیرونت میکردن اموالتو میدزدیدن دوسشون داشتی؟

مهم شوهرته ، اونها از شدت حسادت به جلز و ولز افتادن ، اصلا هیچ ری اکشنی نشون نده انگار که همچین پیام ...

بله ممنون

2790
2778
2791
2779
2792