2777
2789
عنوان

سر عروسی گرفتنمون دعواس

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 64 پست
فداسرت گلم ولی سعی کن بفهمن کار اونا اشتباس باریکلا شوهرت که طرف تو نهایتش دعوتشون نکن راحت و خوب ما ...

الان جواب دختر خالش و ندم؟

طرف من نیس طرف بچگی و نوجوونی تباه شده خودشه

زبونش کوتاس مادری نکرده نظر بده فقط گفته کمک بخوایین تو هزینه ها حتما بگین

یه شب مثل موج به دریا زدی .میگفتی میام عجب اومدی!

حرف بیخوده کسی حرف زد بگو ما احترام گذاشتیم تا چهل صبر کردیم نمیتونیم بیشتر صبر کنیم مردم حرف میزنن ...

ممنون عزیزم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به جات بودم مراسم رو میزاشتم بعد 40 ، احترام و حفظ مراسم خیلی مهم تو زندگی حتی اگه نامزدت موافق ب ...

بعده چهلمه دیگه

خوشبخت باشید

قربونت همچنین

یکی از اقوام هم ۲-۳ ماه قبل عروسی فوت کرده بود. بابای زنداییم بود که هم عموی مامانمه هم دایی بابام و زنداییم هم با دخترش نیومدن عروسی. خلاصه میخوام بگم اگه بخوای برای هر کدوم چند ماه صبر کنی هی دوباره ممکنه یه اتفاقی بیوفته

تا اون موقع چهلشم رد شدهگفتم قببل این که بپرین تاپیک داستان زندگیش و بخونین میفهمین حق با کیه

خب 40 رد شده طرفم پیر بوده دیگ مادربزرگ بوده دیگ خدارحمتش کنه ولی چشونه اونهمه پول تالارو تدارکات مگه الکیه مرده پرستی تا کی اخه.....

نمیشد بعد عید مراسم بگیرید؟ یا حتی تو عید؟ میدونم شرایط سخته ولی خب اونا هم مادرشون رو از دست دادن.. ...

نامزدم کللا انگشت شمار دیده بود مادربزرگشو بیشتر بخاطر کینش از خونواده مادرش میخواد جشن بگیره

بعد خونواده منم حق دارن دیگه یه ماهه نشونیم اقا دوماد خونه منه مسافرت میاد باهامون

قربونت همچنین یکی از اقوام هم ۲-۳ ماه قبل عروسی فوت کرده بود. بابای زنداییم بود که هم عموی مامانمه ه ...

اره مخصوصا که افراد مسن زیاده تو فامیبل

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 38 دقیقه پیش
2791
2779
2792