2777
2789
عنوان

سر عروسی گرفتنمون دعواس

1140 بازدید | 64 پست

بهمن ماه قراره عقد کنیم که مامان مادرشوهرم مرد ولی برناممون کنسل نشد چون مادرشوهر مییذونه چقد کوتاهی در حق پسرش کرده جرعت مخالفت نداره چون اگه مخالفم باشه برا نامزدم مهم نیس

خلاصع ما رفتیم دنبال تالارو خبر پیچید اینا میخوان جشن بگیرن

خاله هاش یکی یکی زنگ زدن اینم همه رو بلاک کرد

بعدش به من زنگ زدن نامزدم عصبی شد جواب داد

گفت شما کجای زندگیم از دستم گرفتین کمکم کردین که حالا طلبکار باشین دختر برا شماس؟پول شام و تاللار میدی؟ یا اجازه من دست توعه؟ حدتونو بدونین تو زندگی من دخاللت نکنید مثل همه اقوام کارت دعوت براتون میفرستم نیومدین هم اصللاااا برام مهم نیس

بعد شب دختر خاله سلیطه اش که معرف حضورتونه به من پیام بلند بالا فحش نوشته منم جواب ندادم اسکرینشو گرفتم به وقتش اب خوش نمیزارم از گلوش رد شه

ققبل قضاوت تاپیک داستان زندگی نامزدم و بخونین

یه شب مثل موج به دریا زدی .میگفتی میام عجب اومدی!

در جایگاه قضاوت کردن کسی نیستم اما اصلا چهلشون بگذره مراسم بگیری مشکل نیست اینا اگه منظورشون تا ساله خیلی افکار پوسیده دارن بهتره که کلا نباشن

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در جایگاه قضاوت کردن کسی نیستم اما اصلا چهلشون بگذره مراسم بگیری مشکل نیست اینا اگه منظورشون تا ساله ...

ارهههه میگفتن سال بعد عقد کنید خب اخه مومن خونوااده من که از جوب پیدام نکردن

🫤 ببخشیدا مامان مادرشوهرت میشه مادربزرگ شوهرت میزاشتی حداقل یه ماه رد بشه واقعا که خب حق داشتن

تا اون موقع چهلشم رد شده

گفتم قببل این که بپرین تاپیک داستان زندگیش و بخونین میفهمین حق با کیه

طرز صحبت کردن شمارو بپرین؟؟؟!! جوابت دادم همین

منظور بدی نداشتم شما اینارو نمیشناسی اگه اونو بخونی دعوام میکنی چرا باهاشون ارتباط دارم

حالا ماه بعد میزاشتن چهلم رد بشه ک ادب رعایت کرد باسن بعد دیگ اگخاله هاش بهونه کردن اونوقت ن حالا

عزیز تاپیک داستان زندگیشو بخون دعوام میکنی که اصلا دععوتشون نکنم

منظور بدی نداشتم شما اینارو نمیشناسی اگه اونو بخونی دعوام میکنی چرا باهاشون ارتباط دارم

فداسرت گلم ولی سعی کن بفهمن کار اونا اشتباس باریکلا شوهرت که طرف تو نهایتش دعوتشون نکن راحت و خوب مادرشوهرت چی میگه؟

ارهههه میگفتن سال بعد عقد کنید خب اخه مومن خونوااده من که از جوب پیدام نکردن

حرف بیخوده کسی حرف زد بگو ما احترام گذاشتیم تا چهل صبر کردیم نمیتونیم بیشتر صبر کنیم مردم حرف میزنن مام ابرو داریم

بلانسبتت

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 38 دقیقه پیش
2791
2779
2792