2777
2789
عنوان

با کسی ک

| مشاهده متن کامل بحث + 82 بازدید | 25 پست
یعنی میگی افسردگی گرفته🥺🥺🥺🥺من همیشه کنارشم باهاش حرف میزنم بغلش میکنم هرکاری از دستم بیاد میکنم ...

خب دیگه باید سعی کنی توی خلوت ذهنش و تاریکی افکارش بتونی قدم بزنی که کار سختیه و به شما نمیگه اصولا. شاید یه جور حس گناه داره شاید یه خاطره.. شاید یه مشکل در خانواده و ....تا نگه که متوجه نمیشید

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!
خب دیگه باید سعی کنی توی خلوت ذهنش و تاریکی افکارش بتونی قدم بزنی که کار سختیه و به شما نمیگه اصولا. ...

مشکل ک زیاد هستش برا اونه

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل ک زیاد هستش برا اونه

دیگه خودتون میدونین اوضاع چجوریه این روزا.

مردم بخصوص مردها زیر بار گرانی و فشار های زندگی دارن له میشن. هیچسکم کاری از دستش بر نمیاد.

یه دومینویی از اتفاقات روشاهدیم. هر روز فقیر تر..

من به شخصه هیچ وقت فکرشو نمیکردم برای خرید بدیهیات زندگی تو یه سوپری سرمو بخارونم و دو دوتا چارتا کنم! با این که درآمدم به نسبت مناسبه ولی همه چیز شوک آور شده

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!
دیگه خودتون میدونین اوضاع چجوریه این روزا. مردم بخصوص مردها زیر بار گرانی و فشار های زندگی دارن له م ...

اره واقعا هم دلیلش همینه

نمیخام اینجوری ببنیمش و نمیتونم کاریم بکنم براش جالب اینجاس ناراحت میشم اطرافیان میگن نقش مادر بازی میکنی تا همسر خب وقتی میبنیم عزیز من اینجوری بهش فشار میاد چرا نباید ناراحت بشم دلداریش بدم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

الهی هرچ زودتر. حالش اوکی ش🤲

فداتشم مرسی🧡🥺