آخه مردهای نی نی سایت میتونن کیس مناسب ازدواج باشن؟اصلا مناسب هیچی حتی برای کیس بودن هم زیادی هستن
اخه کل تاپیکاش شده ۲۷ سالگی حتما اینجا دنبال شوهره.. وگرنه کاربرا چه کاری ازشون برمیاد🤦🏻♀️
شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترسها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا میترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من باهاش تو تلگرام حرف زدم دختر خوبی قیافش هم خوبه شاید یه کم اعتماد به نفسش پایین واسه همین اینقدر ...
🤦🏻♀️ انشاالله مشکلش رفع بشه ولی واقعا اینجوری با حس منفی دادن به خودش بیشتر توی مشکلاتش غرق میشه.. اگرم بخواد جذب همسر براش اتفاق بیفته خودش با این کارا جلوشو میگیره انقدر میگه کسی نیست و موندم و فلان
شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترسها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا میترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...