2777
2789
اون یا هرکی دگ اصلا مهم نی وقتی نمیشه

مهم که دلت میخواد ازدواج کنی دیگه

مهم نبود تاپیک و حرف میزدی درموردش؟

بهش نمیاد پسر عوضی باشه تو پیام بده فوقش بگه دوست دختر دارم

یکی از آشناهای ما زنش اول بهش پیام داد بعد دوست شدن

الان اینقدر زنشو دوست داره

عاشق ترین زوجی هستن که تا امروز دیدم و شناختم

مهم که دلت میخواد ازدواج کنی دیگهمهم نبود تاپیک و حرف میزدی درموردش؟بهش نمیاد پسر عوضی باشه تو پیام ...

نمیگم ازدواج مهم نی میگم وقتی نمیشه اون یا هرکس دیگه من میخام ازدواج کنم اصلا این پسره بهم سره ب دردم نمیخوره کسای دگ ام نمیشن خب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیگم ازدواج مهم نی میگم وقتی نمیشه اون یا هرکس دیگه من میخام ازدواج کنم اصلا این پسره بهم سره ب درد ...

اون همه حرف زدیم

چرا خودتو قبول نداری؟

هم قیافه ات خوبه هم به خودت میرسی

دیگه باید چجوری باشی؟

عروس های فامیلشون دیدیم دیگه همه معمولی

از من ک بهترن تو اون عکسه خوب بودم😭

مردها اینقدر قیافه و هیکل براشون مهم نیست که برای خود ما زن ها مهمه

مردها از یکی حس خوب بگیرن و باهاش اولین تجربه ها رو داشته باشن معمولا وابسته میشن

منظورم این نیست کار خاصی بکنی ها

همین که بعداً بهش محبت کنی و این چیزا

تازه این سنش کمه حتما دوست دختر اونجوری نداشته

یه جورایی کم تجربه و بی تجربه است

مردها اینقدر قیافه و هیکل براشون مهم نیست که برای خود ما زن ها مهمه مردها از یکی حس خوب بگیرن و باها ...

تازه سنمم زیاده😵😵😵💫😭😭هیکلم قشنگ ریخته بهم

اگه اینجا تاپیک میزنی که بهت درخواست بدن با یکی از همین مردا جور شو و ازدواج کن وگرنه انقد ناله نکن

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

اگه اینجا تاپیک میزنی که بهت درخواست بدن با یکی از همین مردا جور شو و ازدواج کن وگرنه انقد ناله نکن

آخه مردهای نی نی سایت میتونن کیس مناسب ازدواج باشن؟

اصلا مناسب هیچی حتی برای کیس بودن هم زیادی هستن

2790
2778
2791
2779
2792