2777
2789
عنوان

تنهایی و اسارت هزار ساله

41 بازدید | 2 پست

بچه ها کیا برای ظهور آقا امام زمان دعا میکنن؟

تو رو خدا بیشتر از قبل توجه کنید دعا کنید برای امر فرج

که بلاهای زیادی از سرمون میگذره

هرچقدر پیش میریم اوضاع تا زمان فرج آقا سخت تر و سخت تر خواهد شد هرچقدر میتونید دعا بخونید

عزیزم توی زمین فقط ما نیستیم. گوشه های دیگه مردم کاملا خوشحالن و دارن توی طبیعت و بهشت زندگی میکنن.

مگه فقط به دعای ماست؟ خب شما اول باید اون ادمی که داخل کوه آلپ یا توی سوئیس زندگی میکنه رو قانع کنی که برای امام زمان دعا کنه. اونوقت شاید امام بیاد.

عزیزم توی زمین فقط ما نیستیم. گوشه های دیگه مردم کاملا خوشحالن و دارن توی طبیعت و بهشت زندگی میکنن. ...

اتفاقاتی که الان تو قلب اروپا داره میوفته تو شیعه خونه ی امام زمان (ایران) نمیوفته اونا دارن استغاثه جمعی میذارن برای اومدن منجی دعا کنن

اما ما چی با گناهامون فقط قلب امام زمان رو ب درد میاریم

من خودم کسی بودم که هیچ توجهی به این مسائل نداشتم الان دارم حسرت سالهای بی خبریمو میخورم زمان خیلی زود در حال تمام شدنه و ما هیچ کاری برای اماممون نکردیم وقتی بیاد هممون یه حسرت کشنده میاد سراغمون که چرا جونمون رو برای این آقا نذاشتیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.