2777
2789
عنوان

خوشبحال کسی که من زنش شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 66 پست
نه راستش انقدر ارزوعام بزرگه که این پوشیدن لباس عروس پ جشن تو چشمم نمیاد بخدا

خب ارزوهای بزرگو چطور میخوای برآورده کنی، ؟

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان کفه کفه کفم بخوای بگیری حداقل دو سه میلیاردی فقط عروسی اب میخوره

چه خبره !!!!!!!!!!!!!!!!

مگه میخوای تو کاخ سعدآباد بگیری ،دو سه میلیارد؟؟

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

خوبه

حالا من ن تنها همه اینایی ک گفتیو نمیخام حتی محضر رفتن و عقد کردنم نمیخام😅😅😅😅😅😅😅

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
خوبه حالا من ن تنها همه اینایی ک گفتیو نمیخام حتی محضر رفتن و عقد کردنم نمیخام😅😅😅😅😅😅😅

😂😂دیگه اونم مجبوریم وگرنه من زیاد فامیل ندارم

بابامم فکر نکنم بیاد حتی موندمروز محضر با اجازه پدرو بگم نگم🤣

😂😂دیگه اونم مجبوریم وگرنه من زیاد فامیل ندارمبابامم فکر نکنم بیاد حتی موندمروز محضر با اجازه پدرو ...

پس نتیجه میگیریم پسری ک با منه از پسری ک تو میخای زنش شی خوشبختره😂😂

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
من یه عمرم برای ارزوهام تلاش کردم یه عمرفکر میکنم کسی رو انتخاب میکتم که همسو عقایذ و شرایط من باشه

اونوقت زمانو از دست میدی ، از چیزایی که بدستشون میاری نمیتونی خوب بهره ببری،

فک کن یکیش پول زیاد دراوردن باشه ، وقتی بهش میرسی که دیگه حس و حال خرج کردن نداری