2777
2789
عنوان

خوشبحال کسی که من زنش شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 66 پست
نه راستش انقدر ارزوعام بزرگه که این پوشیدن لباس عروس پ جشن تو چشمم نمیاد بخدا

خب ارزوهای بزرگو چطور میخوای برآورده کنی، ؟

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان کفه کفه کفم بخوای بگیری حداقل دو سه میلیاردی فقط عروسی اب میخوره

چه خبره !!!!!!!!!!!!!!!!

مگه میخوای تو کاخ سعدآباد بگیری ،دو سه میلیارد؟؟

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

خوبه

حالا من ن تنها همه اینایی ک گفتیو نمیخام حتی محضر رفتن و عقد کردنم نمیخام😅😅😅😅😅😅😅

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
خوبه حالا من ن تنها همه اینایی ک گفتیو نمیخام حتی محضر رفتن و عقد کردنم نمیخام😅😅😅😅😅😅😅

😂😂دیگه اونم مجبوریم وگرنه من زیاد فامیل ندارم

بابامم فکر نکنم بیاد حتی موندمروز محضر با اجازه پدرو بگم نگم🤣

😂😂دیگه اونم مجبوریم وگرنه من زیاد فامیل ندارمبابامم فکر نکنم بیاد حتی موندمروز محضر با اجازه پدرو ...

پس نتیجه میگیریم پسری ک با منه از پسری ک تو میخای زنش شی خوشبختره😂😂

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
من یه عمرم برای ارزوهام تلاش کردم یه عمرفکر میکنم کسی رو انتخاب میکتم که همسو عقایذ و شرایط من باشه

اونوقت زمانو از دست میدی ، از چیزایی که بدستشون میاری نمیتونی خوب بهره ببری،

فک کن یکیش پول زیاد دراوردن باشه ، وقتی بهش میرسی که دیگه حس و حال خرج کردن نداری