2777
2789
عنوان

من با این مادرشوهر چیکار کنم

1178 بازدید | 58 پست

قبلا تقریبا دوسال پیش با شوهرم دعوامون بالا گرفت .شوهرم زنگ زد به مادرش و مادر بیشعورتر از شوهرم هم به جای اینکه دخالت نکنه یا حداقل شوهرم و آروم کنه به شوهرم میگه زنگ بزن به باش بیاد ببرش...فرداش هم خودش زنگ میزنه بابام و چرت و پرت میگه از من..

دیگه من بعد که روابطمون با شوهرم درست شد کلی باهاش خرف زدم تا آدمش کردم که به مادرت زنگ نزن...گرچه طی اتفاقاتی که مادرش تمان اموال باباشو زده به نام خودش ووووشوهرم با مادرش شدید دعوا مردن و قهر شدن...

چند وقت پیش باز ما با شوهرم دعوامون شد، و شوهرم برای اینکه کار بالا نگیره پاشد رفت موند تو یه باغی خارج شهر داریم تو خونه باغ اونجا...مادرشوهرم هم رفتن اونجا و متوجه شده که شوهرم با من قهره وگرنه این موقع سال نمیره باغ...

دوباره با کمال پررویی زنگ زده به بابام که دخترت پسر منو از خونه انداخته بیرون...پسر من رفته باغ میمونه و امکان داره جن زده بشه یا مریض...با دخترت حرف بزن یا ببرش خونه ی خودت و چرت و پرت(از اینکه چرا و سر چی دعوامون شده هم خبر نداره) بابا حالش بد شده و بردنش بیمارستان

اسمش روشه دیگه مادرشوهر

شوهرت باید مدیریت کنه شما هم سعی کن دعواتون هرچقدر شدید. بود نه خودتون نه شوهرتون از خونه نزنین بیرون وقتی دید شوهرت اونجاس طبیعیتا دلش لرزید

میشه تاپیک آخرم رو گزارش بزنی لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ بزن مادرشوهرت جنگی و قاطعانه بگو پاتو از زندگیمون بکش بیرون مسائل خصوصیه زن و شوهری به شما و بقیه چه ربطی داره هرچی میشه زنگ میرنی بابام و با صدای عصبی و قاطعانه بگو مطمئن باش قسم میخورم به بابام چیزی بشه یقتو ول نمیکنم تا دادگاه میبرمت یکبار بترسونیش ادم میشه

به خانوادت بگو از این به بعد زنگ زدن جوابشو ندن.عجب مادرشوهر عفریته ای داری خدا به دادت برسه

خیلی کثیفه...دارم از حرص دیوونه میشم...دلم میخواد یه درس درست خسابی بهش بدم که جراعت نکنه دیگه زنگ بزنه به بابام

خیلی کثیفه...دارم از حرص دیوونه میشم...دلم میخواد یه درس درست خسابی بهش بدم که جراعت نکنه دیگه زنگ ب ...

به پدرت بگو بهش بگه اونا زن و شوهرن یه روز بکوبن تو کله هم دیگه فرداییی یادشون میره چرا باید دخالت کنیم با دخالت کردنمون اوضاع بدتر میشع که

عزیزم ازت خواهش میکنم که تاپیک آخرم رو گزارش بزن

زنگ بزن مادرشوهرت جنگی و قاطعانه بگو پاتو از زندگیمون بکش بیرون مسائل خصوصیه زن و شوهری به شما و بقی ...

خیلی پرروه...زنگ بزنم خوشحال میشه...میگه همین که تورو چزوندم برام کافیه...نمیتونی زندگی کنی برو خونه بابات...کلی هم میخنده...از هیچ تهدیدی نمیترسه

خیلی پرروه...زنگ بزنم خوشحال میشه...میگه همین که تورو چزوندم برام کافیه...نمیتونی زندگی کنی برو خونه ...

من با همین روش دهن خواهر شوهر کوچیکه رو بستم و کلا قطع رابطه کردم ... عزیزم پسرش ارزش اینهمه اعصاب خوردیو داره؟؟؟ ولش کن مادرشوهرتم بفهمه کشته مرده زندگی با پسرش نیستی و سرجاش بشینه