2777
2789
عنوان

من با این مادرشوهر چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 58 پست
خوب خانواده ات یکبار محکم و محترمانه بهش بگن نباید دخالت کنیم ساکت میشه

بخدا امروز کلی با مامانم دعوا کردم که یا جواب ندید یا درست حسابی بشوریدش...ولی اصلا گوش یده نیستن...خل شدم از دستشون

خیلی پرروه...زنگ بزنم خوشحال میشه...میگه همین که تورو چزوندم برام کافیه...نمیتونی زندگی کنی برو خونه ...

چه خوشحالی مطمئن باش حرصش میگیره عروس با این لحت باهاش صحبت کنه و تهدیدش کنه🌝 با سکوتت بهش میگی رفتارش درسته و اتفاقی که برا بابات افتاده مهم نیس یکبار امتحان کن با لحن جدی و قاطعانه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با همین روش دهن خواهر شوهر کوچیکه رو بستم و کلا قطع رابطه کردم ... عزیزم پسرش ارزش اینهمه اعصاب خ ...

فقط دردش اینه من قهر کنم برم خونه بابام...نمیدونم چی عایدش میشه...خیلی اصرار داره من برم خونه بابام...بیاد خونه ما پیش پسرش

فقط دردش اینه من قهر کنم برم خونه بابام...نمیدونم چی عایدش میشه...خیلی اصرار داره من برم خونه بابام. ...

پسرشو بفرس خونه مادرش تنگ هم زندگی کنن یه ماه نشده شوهرت فرار میکنه میاد خونتون

چه خوشحالی مطمئن باش حرصش میگیره عروس با این لحت باهاش صحبت کنه و تهدیدش کنه🌝 با سکوتت بهش میگی رفت ...

ببین مطمئنم هرچقدر قاطه باشم جوابش اینه...کار خوبی کردم..خواستم آدم بشی.فقط پدرت میتونه تورو ادم کنهوبعد هم قطع میکنه دیگه جواب نمیده

پسرشو بفرس خونه مادرش تنگ هم زندگی کنن یه ماه نشده شوهرت فرار میکنه میاد خونتون

بره که تمومه...برادرشوهرم جاریمو کزاشت خونه باباش رفت تنگ دل ننش .طلاق گرفتن..انقدررر هر روز به برادرشوهرم میگفت طلاقش بده

بره که تمومه...برادرشوهرم جاریمو کزاشت خونه باباش رفت تنگ دل ننش .طلاق گرفتن..انقدررر هر روز به براد ...

یاخدا این زن دیگه کیه . افتخار میکنه به خراب کردن زندگیه بچه هاش

الته که مادر شوهرت راست میگه چه کاری به سر شوهرت آوردی که رفته تنها تو باغ

تنها خوابیدن کراهت داره خیلی خطرناکه اونم تو باغ

خوب یه دفعه مشکلتون حل کن چی از جون بچش میخوای

تازه یه چیزی هم طلبکاری

برو خودتو درست کن

الته که مادر شوهرت راست میگه چه کاری به سر شوهرت آوردی که رفته تنها تو باغ تنها خوابیدن کراهت داره خ ...

کثافت بیشعور....تا زمانی که آدمای بیشعوری مثل تو تو دنیاذهستن...نیاز به ظهور امام زمان هست....این همه قرآن و احکام و قبول نداری روانشناس هست که همه میگن زن و شوهر دعوا میکنن دخالت نکنید مخصوصا پدر و مادر دو طرف...چطور مادر بدبخت من زنگ نمیزنه به پدر کثیف شوهرم برینه به دهنش؟بگه دختر من دو هفتست بدون نفقه دارم گدایی میکنم تا شکم دوتا بچه رو پر کنم از صدتا تو باغ خوابیدن بدتره

کثافت بیشعور....تا زمانی که آدمای بیشعوری مثل تو تو دنیاذهستن...نیاز به ظهور امام زمان هست....این هم ...

کثافت تویی بدبخت انقدر گرسنه موندی به قول خودت قاطی کردی

الان با رفتن شوهرت تو باغ برات نفقه شد

خاک برسرت با اون مدیریت گردن زندگیت

کثافت تویی بدبخت انقدر گرسنه موندی به قول خودت قاطی کردی الان با رفتن شوهرت تو باغ برات نفقه شدخاک ...

انقدر ناراحتم کردی که از خدا میخوام دقیقا بلاهایی که سر من اومده سر تو بیاد ببینم میتونی مدیریت کنی.

الهی تو زندگی انقدر زجر ببینی که شبی صدیار زجه بزنی و از خدا طلب استغفار کنی...من خلالت نمیکنم

انقدر ناراحتم کردی که از خدا میخوام دقیقا بلاهایی که سر من اومده سر تو بیاد ببینم میتونی مدیریت کنی. ...

برو پی کارت بابا حوصلتو ندارم به جای اینکه زندگیتو درست کنی گیر دادی چرا مادرشوهرم به بابام زنگ زده

برو عقلتون به کار بنداز

منم اوایل مادرشوهرم از این عن بازیا زیاد دراورد قهر کردم کلا تا وقتی خودش نیومد منتم رو نکشید برنگشتم از اون موقع دیگ خفه شده زیرزیرکی تیکه میندازه یا موش میدوونه اما جلو چشم خودم نه

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

2790
2778
2791
2779
2792