2777
2789
عنوان

شوهرم پرده ی گوشم پاره کرده

448 بازدید | 36 پست

سال ۹۹ تو دعوایی ک کردیم باهم پرده ی گوشم پاره کرد منم رفتم پزشک قانونی اما دیگ ب اجرا نذاشتم و آشتی کردیم ولی تا یه سال توی گوشم موقع خواب صدای چیک چیک آب و چکش میمومد ک تا بیهوش نمیشدم خوابم نمیگرفت هر چی هم میگفتم فکر میکرد دروغ میکم تا ی سال بعد خوب شد گذشت و بعد چند سال الان باز با ی بچه کوچیک چنان زد تو گوشم ک برق از چشمام پرید باز گوشم هوا داد دوباره همون گوش چپم سوراخ شده پرده ش باز شبا دوباره صدای چکش و چیک چیک میده فکر کنین با اون همه خستگی بچه داری میخوام بخوابم نمیتونم بخاطر صداها

پزشک قانونی هم دیگ نرفتم چون هم پولش ندارم هم پسرم تو برف و یخبندون نشد ببرم تو دادگاه ها

الان فقط نفرینش میکنم میگم الهی با همون دستی ک زد تو گوش من من هیچ پناهی ندارم ازم دفاع کنه زورش همیشه ب ضعیف تر از خودش رسیده

میگم الهی همون دستش بشکنه ک بفهمه آسیب رسوندن ب یکی خدا جوابش میده

من این تاپیک زدم ک فقط ببینم خدا جواب این ظلمی ک ب من کرده میده یا نه اگ هیچ بلایی سرش نیاد مطمئن میشم خدایی وجود نداره

من از هیچکدوم کتک آیی ک زده ناراحت نیستم اما همین ک شب نمیتونم باز بخوابم روزا هم اینقد هوا میده سنگین شده گوشم پسرم ک دو سالشه شکسته حرف میزنه نمیفهمم چی میگه

فقط خواستم اینجا لعنتش کنم

عزیزمم🫠

اگه تونستی یه دکتر برو برای گوش

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن نمیتونم برم اصلا پسرم واینمیسته تو مطب و اینا هم نمیاد جیغ میزنه

نمیتونی پیش کسی بذاری؟

همسرت یا خانواده ات یا دوستی آشنایی

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

متاسفم عزیزموادارش کن ببرتت درمان کنی خودتو

سال ۹۹پاره شده بود دکترا هیچ کار نمیتونن بکنن خودش باید ترمیم بشه اگ بشه فقط این صداها خیلی اذیتم میکنه انکار ک شب خوابی یکی تو گوشت هی ضربه بزنه یا با چکش بزنه رو چیزی اصلا هم قطع نمیشه

چقد ما زن ها بعضی وقتا بی پناه میشیم

منم یه بار بچه بغلم بود چنان بهم حمله کرد خودم و بچه باهم افتادیم زمین، علتشم چی بود؟ چون خواهرم سوار ماشینمون شده بود درو محکم بسته بود

نمیبخشمش هیچ وقت

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........