دارم میمیرم همیشه دستم بود انگشترم هیچوقت نیوفتاد همینکه رفتم عروسی افتاد برای اولین بار مثلا رفتم عروسی همسرم تازه عقد کردم آبروم رفت همه دنبال طلام انقدم مواظبش بودم همش دستم بهش بود که نیوفته تا آخر افتاد بزرگ بود مثلا طلای عروسیم بود😭😭😭😭😭دارم میمیرم شوهرم اصن انقد اعصابش خورده خودم ک نهار خورده بودم. شامم نخوردم این گم شد😭💔
نگران نباش. فکر کن ببین کی تو عروسی عجله داشتی یا سریع خواستی یه کاری انجام بدی بعد همون جا ها دنبالش بگرد. من یه بار انگشترم گم شد اصلا از دستم درنمیومد بزرگم نبود. بعد ۱۲ ساعت از گهواره بچم پیداش،کردم. با عجله اومده بودم بچه رو بردارم گیر کرده بود به لبه ی گهواره یا یه بار دستبندم گیر کرده بود به کیفم افتاده بود داخلش
ان شالله پیدا بشه، تاپیک بزنی پیدا شد پیدا نشد هم فدا سرت کاریه که شده اما اما، امان از کاربرای نی نی سایت که بعضیاشون خیلی بدجنس و دو به هم زن هستن ....
من یه بار حدود یک هفته انگشترم بزرگم گم شده بود بعد دیدم تو دستکش ظرفشویی گیر کرده بوده درآمده بود! تصور کن اون یه هفته انقدر ذهنم درگیر انگشتر بود که حوصله نداشتم با دستکش ظرف بشورم و پیداش کنم!
ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!