2777
2789
عنوان

طلام گم شد تو عروسی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 126868 بازدید | 438 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی بهتر میخریم؟چقدر لارج و پولدار، مردم نون ندارن بخورن طلا گم کنن بگن اشکال نداره بهترشو میخریم مگ ...

اره بهتر میخریم

با تلاش و کار تو همین گرونی هم میشه دوباره خرید

نه بریم بزنیم تو سر هم قهر کنیم باهم سر یه تیکه طلا

واقعا؟خونه مادر خودت نتونستی پیدا کنی؟موقع خونه خونه تکونی پیدا کن

اووو یک سال و ۳ماهه گذشته خونرو همون روز ریختم بیرون فک کن مجبور شدم کل زندگی مامانمو بریزم بیرون بشورم اما پیدا نشد ولی کاملا مطمئنم خونه مامانم گم شد

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

خیلی سخته و حق داری ناراحت باشی ولی میگذره فقط سعی کن دلخوری بابت این قضیه پیش نیاد ان شالا که پیدا میشه. به همسرت هم حق بده.راحت نمیشه گفت فدای سرت اونم همون لحظه چون بالاخره ناراحته و الان فشار اقتصادی زیاده.مخصوصا مردی که داره زندگی تشکیل میده با این هزینه ها و درامدها که نمیخونه و باید فکر خونه و عروسی هم باشه و شاید بسختی این طلا را خریده.باید زمان بهش بدی که منطقی بشه و آروم.الان باهاش کل کل نکن اصلا که هر دو آروم بشید و هر دو بهم دیگه حق بدید.

سلام سوره ضحی بخون و دوباره جاهایی که شک داری بگرد ان شاء الله پیدا میشه من چندبار وسیله گم کردم اینطوری پیدا شد.

پیدا نشد هم فدای سرتون

سخت ترین نبردهایی که تو زندگیت داری، نبردهایی هستن که بین ذهنت که حقیقت رو می دونه و قلبت که حاضر به پذیرشش نیست میچرخه... محمود درویش
ای بابا ناراحت شدم قدیمی ها میگفتن یه شالی روسری چیزی گره میزدن بعد یه صد تا مثلا صلوات میفرستاد ...

وای دقیقا یبار من همین کار رو کردم انگشترم گم شده بود پیدا کردیم همین کار رو بکن حتماااا

امیدوارم این پیامم رو ببینی

میخوام بدونی هیچچ کار خدا بی حکمت نیست باید اون حلقه رو اون شب گم میکردی باید این اتفاق میوفتاد حالا کاریه که شده و توبا غصه خوردن و گریه زاری نمیتونی برگردونیش ..صبرکن یکم میگذره این روزا به خدا توکل کن امیدوارم خیلی زود هسمرت هم باهاش کنار بیاد و هضمش کنه

راسی جمعه شب .شب آرزوهاس دعا کن

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!