2777
2789
عنوان

طلام گم شد تو عروسی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 126803 بازدید | 438 پست

آخه دختر خوب چرا انگشتر گشادو چسب نزدی من انگشترشل باشه نمیندازم چون چندبار میخاست از دستم دربیاد متوجه شدم

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگشتری که برای انگشت اندازه نیست باید بدی همون طلا فروشی سایزشو برات درست کنن نه اینکه استفاده کنی.

حالا که گذشت .فدای سرت...

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

خد ایی ا نگشتر چه جوری گم کرد ا ون وسط وضو گرفته ؟ حا لا گوشواره گردن بند میفته ا نگشتر چه جوری گم ...

انگشتر بیشتر رقص کوردی که دست به دست همن یا با دستمال میرقصن میافته ما کوردیم خواهرم موقع رقص انداخته بود

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

والا شوهر من بود میگفت فدای سرت ارزش ناراحتیتو نداره یکی بهتر میخریم😐این کارا چیهگم شده دیگ دنیا ب ...

یکی بهتر میخریم؟

چقدر لارج و پولدار، مردم نون ندارن بخورن طلا گم کنن بگن اشکال نداره بهترشو میخریم مگه بدل بوده

حرفها میزنید بخدا تو این گرونی مملکت

من بچه بودم شاید حدود ۶ ۷ ساله۴ ماه بود از عقد خالم با عموم میگذشتتوی راه ترمینال تا خونه اصرار کردم ...

بقیه حواسشون به کیف نبود؟ چقدر عجیب

باید طلاهارو از توش برمیداشتن کیف رو میدادن به شما همه نادانی کردن

وا عوض اینکه بگه فدای سرت

بالاخره طلا بوده ناراحت میشه حق داره

تو این گرونی

تعجب میکنم بعضیا یه جوری میگن حالا مگه چی شده

انگار وضع مالیشون انقدر خوبه گم کردن طلا تو این وضعیت گرونی مملکت براشون هیچ اهمیتی نداره انقدر مردم وضع مالیشون خوبه؟

عزیزم واقعا ناراحت کنندس ان شالله پیدا میشه. شمااز نذرهایی که دوستان گفتن هر کدوم ب دلت میوفته انجام بده بعلاوه برو تالار به جز فیلم دوربینا،به خدمه بگو کیسه جارو برقی رو بیاره جلوت خالی کنن به احتمال زیاد اگه کسی بر نداشته باشه، پایان مراسم که نظافت کردن رفته داخل جارو چون بعضی چیزا که می افتن زمین میرن کناره پایه میز یا پای دیوار و موقع گشتن ب چشم نمیان .و یه احتمال دیگم هست که موقعی که مثلا میوه میخوردی لای پوست میوه ها بیفته .اگه زودتر بری که از خدمه کمک بخوای ان شالله پیدا میشه.احتمالش کمه کسی برداشته باشه چون توی تالاروشلوغی کسی زمینو نگاه نمیکنه اصولا مگه شانسی واتفاقی نگاش بیفته

۷ گرم😭😭😭😭

عزیزمممممم😔متاسفانه پس نمیدن خودتو ناراحت نکن کاریه که شده

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
بقیه حواسشون به کیف نبود؟ چقدر عجیبباید طلاهارو از توش برمیداشتن کیف رو میدادن به شما همه نادانی کرد ...

نه،تو راه خونه خالم داد اونم داخل ماشین داد

با مامانم بودیم فقط،وقتی پیاده شدیم بعد دو قدم خالم گفت کو کیف

اونجا تازه یادم افتاد،ماشینم رفته بود

بعدم چون تاکسی نبود و ماشین خطی بود هیچی شد

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

سلام عزیزم این دستور آیت الله بهجت برای پیدا شدن گمشده انجام بده ردخور ندارع! من چندین بار ازش حاجت گرفتم آخریش دوسه ماه پیش بود تو مسافرت بین راه انگشترطلامو که برای وضودراورده بودم گم کردم اینو خوندم فرداش به طرز معجزه آسا و غییییر قابل باورررر تو ماشین همسرم پیدا شد و سوپرایزم کرد حسابی!الهی که توام شوهرت سوپرایزت کنه! حاجتتو إن شاء الله گرفتی برای ظهور امام زمان بعدش حاجتم دعا کن و اما دستور..

برای پیدا شدن گمشده دعایی از آیت الله بهجت سفارش شده، ایشان بیان کردهاند اگر چیزی گم کردهاید این دعا را مرتباً زمزمه کنید تا آن زمانیکه آن شیء پیدا شود👇👇👇👇

أَصْبَحْتُ‏ فِی‏ أَمَانِ‏ اللَّهِ‏ ‏وَ أَمْسَیْتُ فِی جِوَارِ اللَّهِ”