2777
2789
عنوان

طلام گم شد تو عروسی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 126833 بازدید | 438 پست

عزیزم چرا غصه ی چیزی که رفته رو میخوری مطمئن باش خدا یه چیزی خیلی بهتر از اون رو بهت میده اما ایمان قلبی محکم داشته باش حتما خداوند بهت میده

به این فکر کن شاید قضا و بلایی به این واسطه ازتون دور شده

شاید اتفاق بدتری میخواسته بیوفته

الان چشم و نظر و اتفاقات بد خیلی زیاد شده

صدقه زیاد بدید حرزهارو بخونید از خونه میرید بیرن آیت الکرسی بخونید با ۴قل

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من سرویس عروسیم،یه نیم ست،حلقه خودمو وشوهرم انگشتر نشونم،ست گردنبندوان یکاد پسرم،وان یکادی ک م ...

واای خدا بگم چکارشون کنه.. حتما اشنا بوده. و میدونسته طلاهات کجان👌

همرم با هم بردن💔

مثل طلاهای مامانم بخاطرشون دق کرد طفلی😭😭💔خیر نبینه هر کی اونا رو دزذید... ایشالله بشه خرج دوا دکترش به حق علی.. 😭💔

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

من بچه بودم شاید حدود ۶ ۷ ساله

۴ ماه بود از عقد خالم با عموم میگذشت

توی راه ترمینال تا خونه اصرار کردم خاله بده کیفتو توی ماشین دستم بگیرم میبرمش خونه،اونم چون کلی اصرار کردم داد بهم

داخل کیف طلاهای عقدش بود حدود ۳۵۰ گرم،و بله

کیفو توی ماشین جا گذاشتم😑

هیچوقتم پیدا نشد

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

اره دختر خواهر شوهرم گف دیدم ی گارسون برداشت هر چی دنبال اون گارسون گشتیم نبودش ک نبود 😔 زنگش زدن گ ...

بهش بگن تو دوربین افتاده بیا بده

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️