2777
2789
عنوان

طلام گم شد تو عروسی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 126866 بازدید | 438 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید شوهرتم بخاطر همین ناراحته. حالا غصه نخور خودش کم کم یادش میره. زندگی بالا و پایین زیاد داره بخا ...

شوهرش خیلی بی جنبه هست عوض اینکه دلداریش بده بگه اشکال ندارد به بدترین شکل باهاش رفتارکرده

زندگیم فقط همسرم

بابا الان میگن خودش الکی میگه گمکرده بفروشه چهیزیه بخره از این خونواده شوهر هر چی بگی درمیاد

وای اره مامانمم همین گفت😔😔😭اخه دیدن تو دستم بود هی میگفتن مبارک باشه یهو ناپدید شد افتاد

شوهرش خیلی بی جنبه هست عوض اینکه دلداریش بده بگه اشکال ندارد به بدترین شکل باهاش رفتارکرده

خواهرشوهرام زیر. چشی نگام میکردن من خودم داشتم میمیردم از غصه البته خب طلا هم چیز کمی نیست😭

شاید کسی برداشته مگ رقصیدی؟اگ سر میزت بودی اونجا احتمالا افتاده

اره دختر خواهر شوهرم گف دیدم ی گارسون برداشت هر چی دنبال اون گارسون گشتیم نبودش ک نبود 😔 زنگش زدن گفت نه من همچین چیزی ندیدم

اونم شوکه شده ولی خب حتما کم کم خودشو پیدا میکنه. خداییش اگه من هم جای شوهرش بودم خیلی ناراحت میشدم ولی خب آخرش که چی؟ خودش کم کم یادش میره

بابا الان میگن خودش الکی میگه گمکرده بفروشه چهیزیه بخره از این خونواده شوهر هر چی بگی درمیاد

الان هزارتا حرف پشتش خواهند گفت من جای استاتر باشم به پدرم میگم برام بخره عوضشو

زندگیم فقط همسرم

درکت میکنم چندماه یه لنگه گوشواره دخترم رو گم کردیم . ۱گرم بود . همش یادش میوفتم حرص میخورم. کاش از کارکنان اونجا میسپردی نظافت کردنی پیدا کردن بهت زنگ بزنن. یبار منم طلا گم کردمتو تالار خیلی ناراحت بودم خدمه اونجا پیدا کرده بود بهم داد.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
😔من از این خجالت میکشم که اولین عروسی بود میرفتم باهاشون و همین اولین بار گم کردم طلا رو

حست رو درک میکنم خیلی بد و افتضاحه من حامله بودم رفته بودیم پارک انگشتر عقدم به دستم تنگ شده بود همیسه باهاش بازی بازی میکردم که دستمو اذیت نکنه نشسته بودیم رو سبزه ها تخمه میخوردیم حواسم نبود اصلا نمیدونم چه وقت از دستم درش آوردم و کجا گذاشتم یهو گفتم عه انگشترم کو ، مادر شوهر ساده ام پاشد بلند گفت انگشتر گم شده بغل دستیامون جوون بودن تا اینو شنیدن پاشدن اونا هم گشتن هی بگرد هیچی به هیچی ولی من شکم به همون جوونا رفت که برش داشتن و ندادن تقصیر مادرشوهرم شد چون عمومی کرد همه گشتن درحالی که اگه خودم میگشتم شاید پیدا میشد البته این مال ۱۱ سال پیشه

2790
2778
2791
2779
2792