دارم میمیرم همیشه دستم بود انگشترم هیچوقت نیوفتاد همینکه رفتم عروسی افتاد برای اولین بار مثلا رفتم عروسی همسرم تازه عقد کردم آبروم رفت همه دنبال طلام انقدم مواظبش بودم همش دستم بهش بود که نیوفته تا آخر افتاد بزرگ بود مثلا طلای عروسیم بود😭😭😭😭😭دارم میمیرم شوهرم اصن انقد اعصابش خورده خودم ک نهار خورده بودم. شامم نخوردم این گم شد😭💔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خواهرشوهرام زیر. چشی نگام میکردن من خودم داشتم میمیردم از غصه البته خب طلا هم چیز کمی نیست😭
خیلی هم غصه نخور خدا بزرگه ولی هفت گرم هم خیلی نیست خودت آنقدر سخت بگیری شوهرت بیشتر بهتر سخت میگیره بعدها. کلا هفت گرم میشه حدودا ۱۱۰ میلیون . بعداً به مرور پول جمع کن جایگزین کن
به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
وای من هم ذقیقا ده سال پیش رفتم کنار لوله اب وضو بگیرم انگشترم دراوردم یک ماه بود عقد بودیم یادم رفت بپوشم توی حیاط بود لولع امدم خونع نمازم خوندم بعد دیدم وای انگشترم نیست میخواستم بمیرم از استرس ... داداشم بعد من رفتع بود انگشترو دیده بود وبرش داشته بود کمن تنبیه بشم یکم بترسم بیشتر حواسم جمع کنم اگه داداشم بزنمیداشت میفتاد توی چاهی چیزی خیلی حس بدی داشت حالا درکت میکنم حس بدی داری شوهرتم حق داره ناراحت باشه دهن ب دهنش نزار سکوت کن تا خودش اروم بشه خدا بزرگع انشالله پبدا میشه حسم میگه پیدا میشه🤔
خواهرشوهرام زیر. چشی نگام میکردن من خودم داشتم میمیردم از غصه البته خب طلا هم چیز کمی نیست😭
چرا از خواهرشوهرات خجالت میکشیدی؟ اگرم چیزی باشه بین خودت و شوهرته دیکه این حرفا رو نزن و جلوی اونا هم هی نگو ناراحتم و این حرفا. بذار بفهمن به اونا ربطی نداره