2777
2789
عنوان

گناهه ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 70 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره گناهه چون نفس ما از روح خداست و برای ما نیست خدا خودش یروزی رو مخصوص مردن ما گذاشته نباید ما خودمونو بکشیم چون حق النفس گردن ما میمونه و جامون جهنمه خدای ناکرده

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

کسی که به ی حدی برسه دیگه گناهم براش مهم نیست

فکر کنم دارم نزدیک میشم به اون مرز

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

آره عزیزم، در هر شرایطی گناهه

حتی اگه یکی تو اسارت دشمن و زیر شکنجه باشه، یا بیماری صعب العلاج داشته باشه که رنج بکشه،...

منظورم اینه که خدا تو سخت ترین شرایط هم استثنا براش قائل نیست. به خدا توکل کن.

علَی هذه الأرض، ما یستحِقّ الحیاة.🇵🇸

معیار گناه بودن چیه ؟

نااميدي از درگاه خدا

واسه همين

يعني ايمان به بزرگي خدا نداري كه روزي شرايطتت بهتر بشه

اگه تا به مشكلي بخوريم و خودكشي كنيم كه ديگه زندگي رو زندگي بند نميشه

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات.سوال شرعي داري بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

بله عزیزمدوست من ۱۱ سال پیش خودکشی کرد. خانواده بدی داشت بارها اومد توی خوابم و از،عذاب هاش گفت😭😭� ...

:)))))

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

اره

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...