2777
2789
عنوان

گناهه ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره گناهه چون نفس ما از روح خداست و برای ما نیست خدا خودش یروزی رو مخصوص مردن ما گذاشته نباید ما خودمونو بکشیم چون حق النفس گردن ما میمونه و جامون جهنمه خدای ناکرده

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

کسی که به ی حدی برسه دیگه گناهم براش مهم نیست

فکر کنم دارم نزدیک میشم به اون مرز

آندیام ☁️🫧•در تکاپوی آفرینش•دختری که با هر ورق کتاب ، با هر نسیم مه آلود ، کمی بیشتر خودش رو پیدا میکنه 💅🏻عاشق قدم زدن تو طبیعتم ..🥲جایی که هر برگ و هر موج ، داستانی برای گفتن داره 🌱 قلم و دفترم بهترین هم سفر ها هستن و هر جمله ای که مینویسم ، یه قطعه از دنیای درونم رو روشن میکنه✨ترک زاده ام و به ریشه ام افتخار میکنم 🤭طرفدار تیم تراکتور 😌🍻دنیای کوچیک من ، پر از خیال و مه ، هر روز جادویی تر میشه 🍓💓اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید ..داخل دفترم مینویسمش :)'🦄 ناشناسhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2342954

آره عزیزم، در هر شرایطی گناهه

حتی اگه یکی تو اسارت دشمن و زیر شکنجه باشه، یا بیماری صعب العلاج داشته باشه که رنج بکشه،...

منظورم اینه که خدا تو سخت ترین شرایط هم استثنا براش قائل نیست. به خدا توکل کن.

علَی هذه الأرض، ما یستحِقّ الحیاة.🇵🇸

صبر کن آخرش که از اون خونه می یایی بیرون

خسته شدم ..:)

آندیام ☁️🫧•در تکاپوی آفرینش•دختری که با هر ورق کتاب ، با هر نسیم مه آلود ، کمی بیشتر خودش رو پیدا میکنه 💅🏻عاشق قدم زدن تو طبیعتم ..🥲جایی که هر برگ و هر موج ، داستانی برای گفتن داره 🌱 قلم و دفترم بهترین هم سفر ها هستن و هر جمله ای که مینویسم ، یه قطعه از دنیای درونم رو روشن میکنه✨ترک زاده ام و به ریشه ام افتخار میکنم 🤭طرفدار تیم تراکتور 😌🍻دنیای کوچیک من ، پر از خیال و مه ، هر روز جادویی تر میشه 🍓💓اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید ..داخل دفترم مینویسمش :)'🦄 ناشناسhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2342954

معیار گناه بودن چیه ؟

نااميدي از درگاه خدا

واسه همين

يعني ايمان به بزرگي خدا نداري كه روزي شرايطتت بهتر بشه

اگه تا به مشكلي بخوريم و خودكشي كنيم كه ديگه زندگي رو زندگي بند نميشه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بله عزیزمدوست من ۱۱ سال پیش خودکشی کرد. خانواده بدی داشت بارها اومد توی خوابم و از،عذاب هاش گفت😭😭� ...

:)))))

اره

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀