2777
2789
عنوان

کدوم کاربر رو استاک میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی یکیو زیر نظر بگیری دنبال آمارش باشی

چه جالب معنیشونمیدونستم 🤭

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

اشکالی نداره عزیزم 😊تاپیک های من همشون غمگین هستنمن خودمم راضی نیستم کسی بخونه و ناراحت بشه❤️

ناراحت نمیشدم ولی خب دلم میگرفت گاها برات ولی خب چون برات مهم نبود توجهم منم دست کشیدم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
تو خیلی منو استاک میکنی با کاربری های مختلفت نمیدونمم چرااا🤷♀️😂

خدا شفات بده 😐خیلی خالت خرابه

شل کن بابا اخه تو سگ باشی که من چکت کنم

تاپیکات خیلی جذابه؟من کلا یه تاپیک دیدم ازت اونمم راجع به لنگ هوا دادن بود

که لرای من جذابیتی نداره بدو برو دنبال بازیت من پشمامم دستت نمیدم چه برسه بخوام چکت کنم

گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹

هیچکس من حتی به اسم کاربرا هم نگاه نمیکنم یبار یکی بود باهاش داشتم حرف میزدم نگو همونی بوده که چند ر ...

اره منم یکیو ریپلای کردم برگشت بهم توهین کرد، حالا ریپلایم خیلی مودبانه بودا، نگو چند روز پیش باهام دعوا کرده😂🤌

مذهبی نیستم، ولی معنوی چرا... ای روح لایتناهی شکر🙂🤍

ناراحت نمیشدم ولی خب دلم میگرفت گاها برات ولی خب چون برات مهم نبود توجهم منم دست کشیدم

عزیزم این حرف رو نزن من فقط شرایط روحی ام خوب نیست

چرا توجه شما برام مهم نباشه

همین که می بینم شماها هستید که به حرف هام گوش می کنید برام یه دنیا ارزش داره و یه گوشه قلبم یه نور امیدی برام هست

معذرت میخوام اگه جوری رفتار کردم که شما اینجوری حس کردید

عزیزم این حرف رو نزن من فقط شرایط روحی ام خوب نیستچرا توجه شما برام مهم نباشههمین که می بینم شماها ه ...

قربونت برم 💝

چون ببین احترام دو طرفه هس وقتی ب حرف ادم گوش نمیدی حس میکنم بهم توهین شده میدونم چقد ادم خوبی هستی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه