2777
2789
عزیزم .ناراحت شدم ......غصه نخور بازم یه نینی خوشگل میاری

ممنون عزیزم 😘😘

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جای جوشاش رفته؟من جای جوش و منافذ دارم

همه ي جاي جوشاش نه ولي صاف تر شده خيلي بعد دكترش گفته بعد دوره مصرف بره واسه ليزر تا كاملا صاف بشه البته ب دلخواه خودش ولي در كل صورتش خيلي خيلي بهتر شده

نمیدونستم باردارم و شروع کردم ب خوردن .. شروع قرص و شروع باردازیم یکی بوده از شانسمن.. که مجبور شدم ...

مقصردکتری بوده که قرص راداده چون میگن که بایدجلوگیری داشته باشی و6ماه بعدقطع قرص هم جلوگیری کنی

منم دارم مصرف میکنم2ماهه البته همراه با محلول دست ساز که دکترم داده آره خوبه صورت و صاف میکنه عواررضش واسه من خشکی و پوست پوست شدن لب بود و اینکه اولش چند باری خون دماغ شدم 

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  
منم دارم مصرف میکنم2ماهه البته همراه با محلول دست ساز که دکترم داده آره خوبه صورت و صاف میکنه عواررض ...

میشه بگین پیش کدوم دکتر رفتین؟زاضی هستین از پوستتون الان؟

عزیزم از عوارضش میترسم .انقدر گفتن .واقعا خطرناکه؟یا قابل وحمله

والا عزيزم ب خودت بستگي داره گاهي وقتا ادم اينقد از يه مشكل عاصي ميشه ك حاظره همه ي عوارضشو بجون بخره اگه ميبيني واقعا جوش اذيتت ميكنه و همش فكرتو درگير كرده ب نظر من ب خوبياي قرص فك كن و كارو يكسره كن اگرم ميبيني هنوز راه داره و زياد درگيرش نيسي بيخيالش شو

والا عزيزم ب خودت بستگي داره گاهي وقتا ادم اينقد از يه مشكل عاصي ميشه ك حاظره همه ي عوارضشو بجون بخر ...

جوش ندارم .منافذ و چربی پوست کلافم کرده.یه کوچولوام ناصافی

میشه بگین پیش کدوم دکتر رفتین؟زاضی هستین از پوستتون الان؟

من قم هستم عزیزم پیش آقایی نیا می رم

شما کجا هستی؟دکتر واست قرص داده؟

آره پوست خیلی خوب شده میترسم قرصم رو قطع کنم دوباره جوش بزنم

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش