2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مصرف میکنم بله کامل یکدست میکنه عوارص هم داره ولی کوتاه مدته

عوارضهاش خشکی لب سردرد خشکی پوست خشکی چشم 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من یه ماه خوردم دیگه جوش نزدم ازون موقع .. ولی خب عوارضشو هم دیدم😿

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
مشکلی برای کلیه پیش نمیاد؟

نه بعد از یه دوره مصرف باید ازمایش بدی تامشکلی پیش نیاد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

راستی تو دوره مصرف به هیییچ عنوان نباید باردار بشی

از عوارضش بگو

نمیدونستم باردارم و شروع کردم ب خوردن .. شروع قرص و شروع باردازیم یکی بوده از شانسمن.. که مجبور شدم سقط کنم و دکترم گفته فعلا تا دوسال بچه نیاریم 😢😢

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
تغییری حس کردی شما؟چطور شد پوستشون؟مشکلشون چی بود

پوستش مرتب جوش ميزد و بد شده بود جاي جوشاش تو رفتگي داشت بعد الان داره استفاده ميكنه خيلي خوب شده ديگه جوش نزد فقط لبو صورتش خيلي خشك ميشه ك اونم با وبتامينه لب و كرماي مرطوب كننده مرطب ميزنه