من مصرف میکنم بله کامل یکدست میکنه عوارص هم داره ولی کوتاه مدته
عوارضهاش خشکی لب سردرد خشکی پوست خشکی چشم
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من یه ماه خوردم دیگه جوش نزدم ازون موقع .. ولی خب عوارضشو هم دیدم😿
استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
نه بعد از یه دوره مصرف باید ازمایش بدی تامشکلی پیش نیاد
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
راستی تو دوره مصرف به هیییچ عنوان نباید باردار بشی
نمیدونستم باردارم و شروع کردم ب خوردن .. شروع قرص و شروع باردازیم یکی بوده از شانسمن.. که مجبور شدم سقط کنم و دکترم گفته فعلا تا دوسال بچه نیاریم 😢😢
استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
پوستش مرتب جوش ميزد و بد شده بود جاي جوشاش تو رفتگي داشت بعد الان داره استفاده ميكنه خيلي خوب شده ديگه جوش نزد فقط لبو صورتش خيلي خشك ميشه ك اونم با وبتامينه لب و كرماي مرطوب كننده مرطب ميزنه