2777
2789

خردادی ام

اصلاهم دمدمی نیستم، اتفاقا از ادمایی که هردم یه جورن و ثبات ندارن متنفرم...وقتی تو جمع باشم به هیچ وجه تو قیافه نمیرم، و سعی میکنم به جمع انرژی تزریق کنم. به شدت خونگی ام...از اینکه خونم برق بزنه و بوی غذا تو خونه بپیچه و بچه هام همیشه مرتب و تمیز باشن لذت میبرم. کارو فعالیتهای اجتماعی اولویت دوممه. اول باید آرامش توی خونه برقرار باشه، تا بتونم به چیزای دیگه فکر کنم.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا همه جا درباره خردادی ها انقدر نظر میدن؟

به خدا ما هم فرقی با بقیه نداریم ، فقط تو این ماه به دنیا اومدیم و هیچ چیز عحیب وغریبی هم نداریم

تموم چیزهایی که درباره خردادی ها میگن تو بقیه ماهها هم هست ، اما درباره این ماه اغراق میکنن

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

دونفرو میشناسم

به شدت حسود

عقده ای

مزخرف

حیوان

جفتشونم خردادی

با عرض پوزش خدمت همه خردادی های عزیز

این دونفر واقعا حیوونن😐😐😐

تو همان به دل نشسته ی منی،تا ابد🤍🫀 عشق من♥️🫂️🥹

منی که باید هفته ی آخر خرداد یا اول تیر زایمان کنم و به شدت بلاتکلیفم که تاریخ زایمانم رو تو خرداد انتخاب کنم یا تیر😂

از تیر ماهی ها خوشم نمیاد رابطه ی خوبی باهاشون نداشتم هیچ وقت،خیلی احساساتین و کلافم میکنه این

ولی خب خردادی ها خیلی مودین نمیدونم چیکار کنم

خودم آذرماهیم،رابطم با خرداد ماهی های اطرافم خوبه ولی نمیدونم اگه بچم خردادی باشه رابطمون چطور میشه