2777
2789
مودی باشه ولی اخلاق های چرت داشته باشهیا مودی باشه ولی مهربون و کلا خوب باشه

بنظر من مودی خوبن حالا گاهی اخلاقشون بد میشه ولی درکل مهربونن

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂

چقدر تاپیکت خوب بود واقعا یه مشت خردادی جمع شدن تعریف و تمجید و به به و چه چه🤣چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود راجع به خردادیا،همه اومدن هرچی از دهنشون دراومد به خردادماهی ها گفتن؛انقدر جو بد بود که من کلا سایلنت بودم و فقط نظرات رو میخوندم😂

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
چرا

باهوش لج درار پیرت می کنن دوتا شو دارم داداشم وبچم

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

رو یکی کراش بودم آشنا بود ۷ سال از خودم بزرگتر ظاهرش که عالی بود از نظرم شغلشم معلم بود پیج سابق اینستاشو پیدا کردم دیدم نوشته متولد خرداد همون لحظه تمام جذابیتش برام از بین رفت😂(البته همه ماها قابل احترامن ) ولی به هر حال من دور و وریام هرچی خردادی دیدم همه هولن دختراشون نچشب پسراشون هیز ولی خدایی از مهربونی و معرفت کم ندارن

برا همین خوشم نمیاد ازشون🙁

شوهرم خردادی

یه روز قند عسل

َ یه روز شمر زلجوشن

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍