2777
2789
عنوان

آخه چجوری به شوهرم بگم 😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 74 پست
میترسم بیشتر حساسش کنم روی محیا،اگرم تا الان حواسش بهش نبوده با این حرفا از الان به بعد به رفتارهای ...

دقیقا اصلا به شوهرت نگو نامحسوس رابطتو باهاشون قطع کن

برای مسافرت در پیش هم بهونه مریضی بیار چند روز بعدش یه برنامه خوب سفر بچین برید بهتون خوش بگذره

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷

ببین به همسرت بگو من از چشمهام بیشتر به شما اطمینان دارم ولی میترسم مردم با این رفتار زن رفیقت برات حرف درست کنن

حضرت علی هم‌میگه کاری که باعث میشه دیگران بهت بدگمان بشن  نکن یا جایی که باعث بدگمانی مردم میشه

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا اصلا به شوهرت نگو نامحسوس رابطتو باهاشون قطع کن برای مسافرت در پیش هم بهونه مریضی بیار چند رو ...

برای مامانم که تعریف کردم مامانم بنا به تجربه گفت به شوهرت این قضیرو بگو و خط قرمزو مشخص کن تا دیر نشده،بعد از مسافرتم رک به شوهرت بگو که به خاطر این رفتاراش اصلا دوست ندارم که باهاشون رابطه ای داشته باشیم

اینجوری هم دعواشون میشه هم انگ حسادت میخوره هم شوهرش بدبین میشه بهش  دیدم که میگم بعداینجاس ...

قرار نیس دعوا بشه 

بعد هم چرا انگ حسادت بخوره مگر  شوهرش تعهد داده که با زن غریبه خودمونی بشه و بهش محبت کنه 

مگر خواهر یا مادرشه که بهش بگه حسادت میکنی 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

برای مامانم که تعریف کردم مامانم بنا به تجربه گفت به شوهرت این قضیرو بگو و خط قرمزو مشخص کن تا دیر ن ...

مامانت دقیقا درست میگه

اون شوهرش خیلی پخمه هستش،اینجوری که محیا تعریف میکرد می‌گفت اصلا بهم سر هیچی گیر نمی‌ده،بعدشم فقط شو ...

چه ادم بی چهارچوبیه!!!

البته با توضیحاتی که دادی انگار این زنه کم داره از نظر عقلی 

امااستارترایناروبه شوهرتم اگه گفتی

اینم بگوکه درسته گزشته هرچی بوده وگزشته ومن به تواعتماددارم

ولی درهرحال طرف مقابلتم اگه بدترین باشه تونبایدبه یه زن نامحرم اجازه بدی دستتوبگیره ویاتوفکرش باشه بیادتوبغلت

هرکسی به به وقت یاری رهبرش درخواب باشدبالگددشمن ازخواب بیدارمیشود.             امام علی (ع)
برای مامانم که تعریف کردم مامانم بنا به تجربه گفت به شوهرت این قضیرو بگو و خط قرمزو مشخص کن تا دیر ن ...

خودت بهتر میدونی با توجه ب شناختی که از شوهرت داری چه رفتاری کنی

منم الان به مامانم گفتم میگه اینجوری شوهرت فکر میکنه چه خبرِ. شایدم شوهرت اصلا یادش رفته باشه توجهشو به زنه جلب میکنی میتونی بگی این خانومه بهم انژی منفی میده ازش خوشم نمیاد ودلیلی بهش نگی بگو همینطوری ازش خوشم نمیاد اینجوری شوهرتم تو رفتارش با اون خانوم سنگین تر رفتار میکنه بعدش سعی کن قطع ارتباط کنی چون هیچی باارزشتر از زندگیت نیس

باز هر طور صلاح میدونی رفتار کن

منم الان به شوهرم گفتم که بببینم ازنظریه مردچجوریه

گف بایدخانمه به شوهرش بگه

واون آقاهم کاملاسرسنگین بااون محیارفتارکنه

قشنگ دمشوبچینه

هرکسی به به وقت یاری رهبرش درخواب باشدبالگددشمن ازخواب بیدارمیشود.             امام علی (ع)

فقط میتونم بگم محیا ک.و.ن.ی خانم ج.ن.د.ه خانم اگر یک درصد اتفاقی این تاپیک رو میبینی الهی خیر نبینی پ.ت.ی.ا.ر.ه دست ب دست کنید برسه محیای خر 

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
میترسم بیشتر حساسش کنم روی محیا،اگرم تا الان حواسش بهش نبوده با این حرفا از الان به بعد به رفتارهای ...

نمیخواد خیلی حواسشو جمع کنی فقط بگو همونطور که من حد و حدود نگه میدارم دوست دارم توام اینطور باشی خانوما زود حساس میشن رو همسرشون تو فقط مال منی و از این چرت و پرتای زنونه. ...😁😁😁😁😁مطمئن باش جواب میده

خیلی راحت به شوهرت بگو چه معنی داره این زنیکه انقدر خودشو میچسبونه به تو اگرم گفت اینجوری نیست بگو خودش واسم توضیح داده کخ چقدر باهات راحته و درد دل میکنه !بگو اگه منم با یکی از دوستات تا این حد نزدیک بشم چه فکری میکنی?بگو ازین دوست بازیا خوشم نمیاد اگرم خواستی با دوستات بیرون بری مجردی برید این زنیکه رم بلاک کن اگرم شوهرت قبول نکرد تو هم متقابلا همون رفتارو بلکه شدیدتر با شوهر اون داشته باش تا خودشونو جمع کنن