2777
2789
عنوان

آخه چجوری به شوهرم بگم 😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 74 پست

يكي از دوستام همچين موردي براش پيش اومده بود ميگفت زن همسايمون بود اون ايقد باهام صميمي شده بود بعدش فهميده بود ك با شوهرش دوست شده بوده بدبخت از اون شهر كلا رفت جاي ديگه خيلي هواست ب زندگيت باشع 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به شوهرت نگو بدتر انگ حسادت میخوری از طرفش و همسرت رو حساس می کنی عیرمطتقیم به شوهر محیا بفهمون خودش زنش رو جمع می کنه.مثلا بگو مثل اینکه خانمتون خیلی دوست داره به شوهرم اس ام اس بده یا باهم خیلی صمیمین و...

آخه نمیشه کنسلش کنم از خیلی قبل از اینکه من این خانومو بشناسم این مسافرت برنامه ریزی شده بود،بلاک کر ...

واااااای عجب شیطانیه این زنیکه

به همسرت خیلی رک بگو خوشت نمیاد از اینکه با زن رفیقش صمیمی بشه 

اگر ناراحت شد بگو پس ایرادی نداره منم با رفیقت خودمونی بشم  عایا ؟

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

محیا اگه بازم زر اضافه زد بگو دیگه همسرم متاهل شده و شمام بهتره کاملا حریمو حفظ کنی . من این روابطو  نمیپسندم😠

با جدیت و تمام .

به شوهرتم بگو محیا این حرفارو زده .دروغ یا راست، ولی  اگه میخوای رفتو امدمون باهاشون حفظ شه حریمو حفظ کن وگرنه برا هممون بد میشه.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

زن دایی شوهر منم به همین حد و بیشتر این رفتارا رو داره مادرشوهرم جمعش کرد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
میترسم بیشتر حساسش کنم روی محیا،اگرم تا الان حواسش بهش نبوده با این حرفا از الان به بعد به رفتارهای ...

من شوهرم یه دخترعمه داره موقع نامزدی من وشوهرم خیلی رفتارهاش رو اعصاب من بود دقیقا مثل همین محیا رفتار میکرد ومن هی حرص میخوردم درصورتی که شوهرمن اصلا تو فاز این چیزا نبود واصلا دقت نکرده بود که این دخترعمش منظور داره یه بار جدی ومحکم باهاش دعوا کردم گفتم چرا جوری رفتارنمیکنی دختر عمت خودش رو جمع کنه چرا باهاش حرف میزنی وانگار ن انگار زن گرفتی...همبن جوری موند گفت من اصلا متوجه نبودم وعادی مثل همیشه بودم وقتی حساب کار دستش اومدوفهمید رفتارهای دختر عمش عادی نیست دیگه هروقت میرفتیم خونشون یا جایی که اونا بودن اصلا دیگه محلش نمیزاشت وسرسنگین باهاش رفتار میکرد دخترعمه هم که دید ن خبری نیست خودش رو جمع کرد.

😍خدایاشکرت داداشیم خوب شد😍
به شوهرت نگو بدتر انگ حسادت میخوری از طرفش و همسرت رو حساس می کنی عیرمطتقیم به شوهر محیا بفهمون خودش ...

اون شوهرش خیلی پخمه هستش،اینجوری که محیا تعریف میکرد می‌گفت اصلا بهم سر هیچی گیر نمی‌ده،بعدشم فقط شوهر من که نیست،شماره ی همه ی دوستای شوهرشو داره و مدام بهشون اس میده و باهاشون در ارتباطه

اول که بهت تبریک میگم رفتارت خیلی خانومانست.اینکه به خاطر رفتار محیا باشوهرت بدخلقی نکردی این خیلی هنر میخواد.بعد اینم هیچ چیزی به شوهرت نگو وحساسش نکن.ولی اونچه که معلومه رفتارای دخترست که حتما منظوری داره.

اون شوهرش خیلی پخمه هستش،اینجوری که محیا تعریف میکرد می‌گفت اصلا بهم سر هیچی گیر نمی‌ده،بعدشم فقط شو ...

پس کلا مشکل داره فقط با شوهرشما اینطوری نیست.

چقدر زنِ چندشیه ابروی هرچی دختر وزنِ برده

😍خدایاشکرت داداشیم خوب شد😍

چقدر نفرت انگیزن این زنها

من یه همکار داشتم که متاهل بود و همیشه وقتی میخواس بره خونه با همکار آقا میرفت چون یه مسیر بودن همیشه هم جلو می نشست 

خودش پیش پیش میگفت که زن فلانی بهم گفته باید جلو بشینی وقتی توی ماشین  شوهرم میشینی   

بعدا من از یکی فهمیدم که الکی میگفته و زن اون همکار اقا به حراست اداره شکایت کرده و ابروی خانومه و شوهرش رفت

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

میترسم بیشتر حساسش کنم روی محیا،اگرم تا الان حواسش بهش نبوده با این حرفا از الان به بعد به رفتارهای ...

معلومه زن مهربون وعاقلی هستی 

هرکسی به به وقت یاری رهبرش درخواب باشدبالگددشمن ازخواب بیدارمیشود.             امام علی (ع)
واااااای عجب شیطانیه این زنیکه به همسرت خیلی رک بگو خوشت نمیاد از اینکه با زن رفیقش صمیمی بشه  ...

اینجوری هم دعواشون میشه

هم انگ حسادت میخوره

هم شوهرش بدبین میشه بهش 

دیدم که میگم

بعداینجاس که میدون خالی میشه برامحیای عنتر

هرکسی به به وقت یاری رهبرش درخواب باشدبالگددشمن ازخواب بیدارمیشود.             امام علی (ع)