2777
2789
عنوان

آخه چجوری به شوهرم بگم 😟

1253 بازدید | 74 پست

سلام خانوما،من عقد کرده ام،دیشب عروسیه یکی از دوستای همسرم بود،ما هم با یکی دیگه از دوستای شوهرم و خانومش (محیا) رفتیم عروسی،من اولین‌بار بود که محیا رو می‌دیدم،تو همین برخورد اول اصلا ازش خوشم نیومد داد حرفایی بهم زد که من خیلی خیلی به غیرتم برخورد،مثلا میگفت چند وقت پیش شوهرم مریض شده بود زنگ زدم به شوهر تو گفتم بیاد بیمارستان وقتی اومدم من خیلی ترسیده بودم که شوهرم چیزیش بشه و از ترس دست شوهر تورو گرفته بودمو کم مونده بود برم بغلش،یا مثلا میگفت شوهر تو خیلی عاقل و فهمیدس بیا شوهرامونو عوض کنیم،حتی تاریخ تولد شوهر منم بلد بود 😤میگفت قبلنا که با شوهرم دعوا میکردم(قبل ازدواج ما) به شوهر تو اس میدادم و باهاش درد و دل میکردم و اون پا درمیونی میکرد که آشتی کنیم،و این‌جوری که تعریف میکرد توی زمان عقد ما تا حالا چند بار به شوهرم اس داده ولی من هیچوقت اون اس ام اسارو توی گوشیه شوهرم ندیدم که حدس می‌زنم شوهرم چون میدونه من خیلی حساسم پاکشون کرده که ناراحتی درست نشه،از یه طرفم دیشب بعد از عروسی ماشینمون خراب شد و چون خونه ما نزدیک تر بود شوهرم خیلی اصرار بهشون کرد که شب بیاید خونه ما (خونه مادرشوهرم اینا که البته خودشون مسافرتن)و اونها هم اومدن،من خیلی رفتار محیا رو زیر نظر داشتم و حس کردم مدام می‌خواد خودشو به شوهرم نزدیک کنه،مثلا صبح خیلی زود بیدار شده بود تا با شوهرم روبه رو بشه،یا سر سفره اگه چیزی میخواست به من یا شوهرش نمی‌گفت به شوهر من می‌گفت یا مدام با شوهر من حرف می‌زد،من از شوهرم مطمئنم ولی....

مشکل اینجاست که چند روز دیگه با همین محیا و شوهرش و چنتا دیگه از دوستای شوهرم می‌خوایم بریم شمال ولی من میترسم که این زنیکه سعی کنه خودشو بیشتر به شوهرم نزدیک کنه،میخام یجوری به شوهرم بفهمونم که حریمشو حفظ کنه و زیاد به این دختره رو نده،به نظر شما چجوری به شوهرم بگم؟اینم بگم که این مسافرت از خیلی قبل برنامه ریزی شده بود و امکانش نیست که من کنسلش کنم

بنظرم اینبارو نرو

برای دفعه های بعد هم بهانه بیار

شماره دختره رو هم بده بلک لیست شوهرت

غلط میکنه پاشو از گلیمش دراز تر کنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رومخیه....چندوقت پیشم زن دوست شوهرم به شوخی زدروی رون پای شوهرم....عوضی

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

مسافرتو به نظرم كنسل نكن برو خوش بگذرون ولي يه تذكر خيلي جدي با اخم به شوهرت بده ك اصلا با دختره حرف نزنه و محلش نذاره پرويي هم كرد بگو به شوهرش بگه زنشو جمع كنه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

ای کاش بشه توجهت رو از اون افریطه کم کنی 😢😢هرچند حتما اون همه سعیشو میکنه اما سعی کن تمرکزت رو شوهرت و خودت باشه

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
بنظرم اینبارو نرو برای دفعه های بعد هم بهانه بیار شماره دختره رو هم بده بلک لیست شوهرت غلط میکنه ...

آخه نمیشه کنسلش کنم از خیلی قبل از اینکه من این خانومو بشناسم این مسافرت برنامه ریزی شده بود،بلاک کردن فکر خوبیه ولی شمارشو ندارم 😟

خیلی مواظب باش

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.

اون موقع که شوهرت مجرد بود و تو زنش نبودی بهت ربطی نداشت

ولی الان داره

آره رک و راست به شوهرت بگو

البته انگاری کرم از زنه است نه شوهرت

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁

خانوم جان اگه زندگيتو دوست داري به بهانه مريضيم كه شده نرو و با اين دوست شوهرت قطع رابطع كن

درسته شوهرت ادم خوبيه اما امان از مكر زنها

نامحسوس باهاشون كات كن

محيا ميخاد حساست كنه و بين تو و شوهرت فاصله بندازه بعدم خودش به كاراش ادامه بده حواست باشه

>*