شوهرم اصلا ب فکر خونه و خرجیش و خورد و خوراکمون نیست. میگه برنج داره تموم میشه میگه خب هنوز نشده خدا بزرگه . تموم که شد میگم تموم شد میگه خب ی چی حاضری میخوریم هر روز برنج که نمیشه! اخه حاضریم باید باشه تا بخوزیم. اگه من از درامد خودم گوشت و مرغ و خوراکی و میوه خریدم خوب بلده بخوره اما اگه نخرم هیچی. الانم حقوقشو هفته اول خرج کرد ب امید اضافه کاری اای من . منم اعتصاب کردم این ماه اصن تا الان خرج نکردم ببینم چکار میکنه. تقریبا دیگه چیزی تو خونه نداریم . هفته اول ماهم رفتم خونه مامانم. خ پر رو شده. ب نطرتون چکار کنم؟؟
شما هم همون تو راه محل کارت ناهارت بخور. یکم تنقلات واسه خودتون بخر که تو خونه گرسنگی نکشی. اونم خودش میدونه. البته نذار بفهمه که تنقلات دارین یا ناهار خوردین
یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازس از الان دیگه از حقوقت خرج نکن همه چی رو بنداز گردنش تا عادت کنه اگه میدونی مشکلی توخونتون پیش نمیاد برو کل حقوقتو بده سکه بعد بگو پول ندارم