2777
2789
عنوان

شوهر بی فکر

1355 بازدید | 44 پست

شوهرم اصلا ب فکر خونه و خرجیش و خورد و خوراکمون نیست. میگه برنج داره تموم میشه میگه خب هنوز نشده خدا بزرگه . تموم که شد میگم تموم شد میگه خب ی چی حاضری میخوریم هر روز برنج که نمیشه! اخه حاضریم باید باشه تا بخوزیم. اگه من از درامد خودم گوشت و مرغ و خوراکی و میوه خریدم خوب بلده بخوره اما اگه نخرم هیچی. الانم حقوقشو هفته اول خرج کرد ب امید اضافه کاری اای من . منم اعتصاب کردم این ماه اصن تا الان خرج نکردم ببینم چکار میکنه. تقریبا دیگه چیزی تو خونه نداریم‌ . هفته اول ماهم رفتم خونه مامانم. خ پر رو شده. ب نطرتون چکار کنم؟؟ 

همینه دیگه.از اول خرجی دادی بد عادت شده

اگه هم نمیتونه واقعا خرجی بدهد که قضیه فرق میکنه

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بری خونه مامانت؟؟؟

برو خونه مادر شوهرت

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

خب شما هم عضو اون خانواده ای

میری سرکار که حقوقتو واسه راحتی خودت هزینه کنی

چه عیبی داره

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازس از الان دیگه از حقوقت خرج نکن همه چی رو بنداز گردنش تا عادت کنه اگه میدونی مشکلی توخونتون پیش نمیاد برو کل حقوقتو بده سکه بعد بگو پول ندارم

خدایا شکرت برای همه چیز😘