2777
2789
عنوان

چرا تاپیکمو گزارش زدین؟ماریانام

2742 بازدید | 81 پست

من تازه اومدم دیدم تاپیکم نیس

واقعا کدوم مریضی گزارش زده؟

یکی از دوستان دیدم تاپیک زده برام

اونجا هم اظهار فضل کردن ک دفه قبلی ک تاپیک زدم دوباره تاپیک نزدم بگم ماجرا چیشد و این بار هم خودم ترکوندم و اهمیت ندادم

این دوستان با گزینه افزودن ب علاقمندی آشنایی ندارن؟ من تو اون تاپیک گفتم چیشد اخرش و یک هفته بعد گفتنم ترکوندم تاپیکو اگه مایل بودن میتونسن دنبال کنن

فیلم سینمایی هست مگه زندگی من ؟

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

گلم خودنو ناراحت نکن بعضیا درک ندارن

یعنی میشه؟؟؟  ای خدا یعنی میشه یه روز صبح بی بی چک بزنم و ببینم مثبت شده  یعنی میشه برم آزمایش و بگن خانوم مبارکه بارداری  یعنی میشه یه نی نی بیارم که بشه ثمره عشقمون  یکی که از وجود منو عشقم باشه هر روز توی دلم رشد کنه یعنی میشه  توکل به تو.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا فرصت نکردم گوشی دستم بگیرم از دیشب ک رفتم سر قرار

فقط صب یبار اومدم دوستامو دقت کنید دوستامو از نگرانی در بیارم تا بعدا براشون تعریف کنم سر فرصت

اون یه عده ک گزارش زدن دقیقا چه مریضی داشتن؟

منم الان دیدم تاپیکت ترکیده تعجب کردم عزیزم چی شد؟ باهاش حرف زدی چی گفت؟

عزیزم مفصله منم سردرد وحشتناکی دارم از دیشب تا الان تماما در حال گریه زاری خشم نفرت دعوا و زدن بودم

بچه ها ی سوال علاقه مندیام را کجا پیدا کنم

زير موضوع تاپيك يك چيزي مث روبان  بزن سبز ميشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
بچه ها ی سوال علاقه مندیام را کجا پیدا کنم

عکس کاربریت سمت چب بالاگلم بعد نی نی سایت من بعد اون مذبع که سه خط افقی داره گلم بعد تبادل نظر بعد موضوعات مورد علاقه من

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
میخواستن ازت خبر بگیرن ببینن حالت خوبه؟؟

من استارتر تاپیکو نمیگم عزیزم اونایی ک توش اطهار فضل کردنو میگم